Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik hodin mam na odborneho lekare?

Od: pravonalekare odpovědí: 9 změna:

Chci se zeptat kolik hodin me musi ze zakona zamestnavatel proplatit na navstevu lekare? je to omezeno,treba 4 hodiny mesicne nebo podobne? dekuji za odpoved

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

není omezeno hodinově,

jen na nezbytnou dobu. Jde o "dohodu"mezi Vámi a zaměstnavatelem, nebo s vedoucím...

...jdeš k jednomu doktorovi tak půl den, jdeš ke dvěma tak celý den...chodíš-li často a oblbuješ mě, budeme to spolu řešit...

tak to řeším já s kolegy.

doplněno 17.03.11 16:49:

business.center.cz/...

teď již ano?

doplněno 17.03.11 16:52:

business.center.cz/...

ladajaskva*

Dobrý den. Jsou dva druhy zaměstnanců. Jedni, kteří permanentně zjišťují svá práva a hledají všechny možnosti, jak si ulehčit svou sybmbiózu se svým vykořisťovatelem. Potom je druhá skupina, která pilně pracuje, je loajální, oblíbená a také dobře zapalcená. Já jsem měl tu kliku, že si umím vybrat zaměstnance a problémy, které mohou nastat mezi zaměstnancem a zaměstnavatelem nemusím řešit a základě Zákoníku práce a jejich příloh. Čili vždy jsem měl pracovníky z té druhé skupiny. A všechno je o dohodě a o toleranci a pochopení. Prostě normální lidský život. Já bych ani ten Zákoník práce nepotřeboval . S pozdravem Laďa

Ladislave, my jsme asi z jednoho těsta. Pracuji u soukromníka a zákoník práce jsem potřeboval jen pro ty ostatní cizí, kamarády, a podobně.

Na pracovišti naposledy před a těsně po revoluci...

pravonalekare
hodnocení

Dobry den,ja jsem to zjistoval kvuli pritelkyni,protoze nedavno zacala pracovat v jendom malem obchudku s oblecenim a kdyz se na to zeptala zamestnavatelky tak ji rekla ze na to ma pravo jednou za mesic,ja jsem rekl pritelkyni ze je to blbost ze skusim zjistit jak to presne je.Nezjistoval jsem to proto ze bych chtel utekat z prace pod nejakou zaminkou.Jinak diky za odpovedi.R.

pravonalekare
hodnocení

Dekuji Vam za ochotu,zjistil jsem co jsem potreboval.Hezky den preji

hodnocení

0x

Jediná norma, kterou je možné se řídit, je business.center.cz/...
Toto Nařízení vlády rozvíjí ustanovení Zákoníku práce o překážkách v práci. V odkazu klikněte na slovo příloze. Nějaké upřesňující ustanovení může mít i zaměstnavatel ve svých vnitropodnikových předpisech, ale to nesmí být přísnější než je zákoník práce, takže... nic víc k tomu nelze dodat.
pravonalekare
hodnocení

Dekuji za odpoved ale nejak nemuzu otevrit ten odkaz

business.center.cz/...

zkuste :)

doplněno 17.03.11 17:53:

měl by se otevřít, je to nařízení vlády, na kterém je důležitá a zajímavá jenom ta příloha. Najdete ji po kliknutí na zelené podtržené slovo přílozev nařízení.

pravonalekare
hodnocení

Ted uz me to slo otevrit,dekuji Vam za ochotu,preji hezky den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]