Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výhry ve sportce - vyplatí je?

Od: zvanda® odpovědí: 13 změna:

V této době má velký problémy Sazka a.s.Zajímalo by mne,jestli někdo opravdu někdy někdo vyhrál ty miliony.Jste někdo tím šťastným nebo znáte ze svého okolí někoho?Já myslím,že je to podvod na lidech.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xxx*
hodnocení

0x

Tak podvod to samozřejmě není :) Sice nejsem tím šťastným, ale známí vyhrál něco přez 800000 a s vyplacením nebyl problém. Je to cca půl roku nazpět.

krkovicka*
hodnocení

0x
Spíš bych se zeptala jestli stírací losy nejsou podvod.Za celou dobu,co je kupuji jsem viděla maximalní výhru 100kč.
xxx*

Tak stírací losy moc lidí nekupuje, ale i přesto jsou i vysoké výhry sousedé 150000,- Jen na mě se štěstí neusměje :) a to občas vsadím sportku i koupím stírací los.

zajixxx*
hodnocení

0x

většina lidí dofá, že když si vsadí že vyhrají... jenže ve skutečnosti...si raději za těch pár korun kupte něco normálního...

buss
hodnocení

0x

Vždy někdo někdy vyhraje ... jen mi vrtá hlavou, jak se to tam rozkrádá (že není prý na výhry), když ze zákona mají zaručený zisk.

omeg
hodnocení

0x

Jeden čas, když se stírací losy objevily jsme s nima měli docela dobrou zábavu. Byla nás 10 až 14, složili jsme se a koupili jsme celý zatavený balík stíracích losů. Tak byla alespoň nějaká jistota, že nebudou vybraný ty lepší výhry. Pak jsme šli do hospody a tam se losy rozdaly a škrábalo se. Nikdy se nám ta investice do losů nevrátila. Jeden z nás pokaždé vyplatil výhry, které si pak vyzvedl. Výhry nestačily ani na to, co se u toho vypilo. Ale alespoň byla legrace při soutěžení kdo bude mít největší výhru.

buss
hodnocení

0x

Že by ještě nikdo nepřišel na to, jak ta čísla přečíst pod tím staniolem? Se mi nechce věřit...

krkovicka*
Nejdou.kdyby šly to by bylo boháčů.

juvla*
hodnocení

0x

Ale jdou, někdy na začátku boomu stiracích losů v 90 letech se tim jedna rodina z Moravy dobře živila. Jak poznali výherní losy neprozradili. Byla o tom reportáž v tv.

krkovicka*
Že by Kentovi? S Clarkem Kentem? :-D
fanus*

to se přece ví jak to dělali... :)

lp*
hodnocení

0x

Jednou na poštu přišel pán a koupil si 10 losů. Pak je postupně stíral, až zjistil, který v pořadí má výhru /např. 5./. Pak z další a další desítky chtěl 5. los. Věřte nebo ne opravdu vyhrával. Je pravda, že tak do 100Kč, ale přišel na systém.

lidus*
hodnocení

0x

Sestra s manželem sází sportku mnoho let, největší výhra 20 000kč a to ještě na čísla šance, stírací los si naposledy vytáhla roční vnučka a vyhrála 1000kč, já byla zachtivá babka a tak jsem si koupila losů pět a vyhrála h...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]