Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jak dlouho dojdou peníze do banky

Od: kweli* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Dnes v 13:00 jsem vložila peníze na bratrův účet v České spořitelně. Chtěla bych se zeptat, kdy peníze na účet dojdou. Díky za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

1x

Jestli jste je tam vložila na přepážce České spořitelny, tak je tam má okamžitě. ;)

mml

V té samé bance to tam máte během pár minut.Ale do jiné banky/jiný kod na složence/ mají lhůtu do 3 dnů.Otec před pár lety platil za byt 400 000 Kč a banka to nebyla schopná převést ani za týden.Hlavně že jim 400 000 vydělávaly úroky.Prostě banky jsou verbež.

hodnocení

0x

kweli, asi jste chtěla napsat jinak dotaz, ale "sem vložila peníze na bratrův účet" tak tam jsou ihned, neba na jaký účat mají dojít?

mám banku a převod peněz v rámci banky trvá 1vteřinu.

hop®
hodnocení

0x

Teoreticky okamžitě, moje banka vnitrobankovní převody garantuje do pěti minut. Převod z účtu pokladny ČS na účet klienta ČS je vnitrobankovní převod, a většinou to bývají opravdu vteřiny.

Takže ty peníze by už měl mít připsané na svém účtu.

buss
hodnocení

0x

Bože. A jak, v bance na dřevo, či přes internet?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]