Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kurz na vzv a lepsi uplatneni

Od: grem odpovědí: 2 změna:

Kdybych si udelal kurz na vzv...Mel bych lepsi pozici jako uchazec kdybych mel zajem o praci skladnika a nasel bych to na inzeratu?Zajima me totiz v soucasne dobe jestli to ma smysl kdyz i prace skladnika je malo nabidek a i kdyby me pozvali tak na vyberove rizeni kde se bude hlasit 15 uchazecu na 1 pozici.Diky za vysvetleni.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

audi4ever*
hodnocení

1x

Ano, měl byste lepší pozici jako uchazeč. Ale pokud nemáta praxi a SŠ, a ostatní ano, tak ty ostatní nad Vámi upřednostní i kdyby neměli ten kurz VZV, ale určitě je to lepší než nic!

bruk600*
hodnocení

0x

Dobrý den, pro vaše rozhodování je důležité kdo bude tento kurz platit. Pokud vám tento kurz zaplatí ÚP, tak není nad čím se rozmýšlet, pokud si ho ve stádiu hledání zaměstnání budete platit sám, tak je otázka zda to zaměstnavatele ovlivní. On totiž kurz je jen jedna věc, ale není pro zaměstnavatele nic horšího, než přijatý pracovník, do kterého investoval čas na zapracování a on se stejně neosvědčil. Mimochodem, dělám ve firmě, která zaměstnává hodně řidičů VZV a když se dělal kurz, tak jsem se taky přihlásil a to ho k výkonu práce nutně nepotřebuji. Firma stejně měla množstevní slevu a já mám další potenciální možnost uplatnění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]