Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám teplotu 37,8 - jít do práce?

Od: riviera odpovědí: 7 změna:

Ahoj mam teplotu 37,8 stupňu.. ale chodim do práce nechci chybět ale.. prášky nemam. a newim jestly tozvládnu... docela hořim.. ale chci poradit jestly mam jít do práce a nebo mít nepříjemnosti kvuli tomu že jsem nemocnej nevim co mam udělat:( díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Neznáme sitauci ve tvojí firmě. Rozhodnutí jestli budeš dál chodit do práce nebo zůstaneš doma je na tobě, případně na tvém lékaři, ke kterému si určitě zajdi. I kdyby jsi měla chodit do práce a brát prášky. Zdraví máme jen jedno.

A pamatuj, nepostradatelných lidí jsou plné hřbitovy.

kato*
hodnocení

3x

Pro pár špinavejch zlaťáků...

lidus*
hodnocení

2x

37,8 je docela dost aspoň na mě. Chřipky které nyní řádí jsou zákeřné, znám pár lidí v okolí kteří z toho měli šelest na srdci, plícní potíže. Já bych to nepodcenila a šla k lékaři. První pomoc Paralen.

krkovicka*
hodnocení

0x
Pokuď tahle teplota tak ASPIRIN C.zůstaňte den doma,vyležte se.Jen si uškodíte,můžete i zkolabovat. 37,8C je už náběh na horečku.

rv*
hodnocení

0x

Záleží i od typu práce. Pokud kopeš výkopy, zůstaň doma. Pokud sedíš v kanclu, vyléčíš se možná lépe, než doma, kde musíš topit v kamnech. Teď večer máš teplotu, překročí-li 38, vem si acylpyrin, teplota k ránu obvykle klesne a začne stoupat zase až navečer.

asminkam*
hodnocení

0x

Na snížení pomůžou zábaly lítek, ovšem chce to tak den dva odpočívat, zdraví si za nic nekoupíš.

mil®
hodnocení

0x

Paralen a vitamíny. Jinak všechny přechozené nemoci se ti ve stáří sečtou. Vím o čem mluvím. Taky jsem byl nepostradatelnej a bez peněz. Ale je to na tobě, jde o to jakou práci děláš. Přeju brzké uzdravení. *kafe*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]