Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maminka má trápení s láskou - pomoc!

Od: natt* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

moje maminka se rozešla s přítelem (už po několikáté) -on byl ženatý, ale měli s jeho manželkou volný vztah, každý si dělal co chtěl.

Bohužel, on bydlel v jiném městě a pořád jezdil za svými přáteli a když chtěla jet mamka sním řekl jí, že ne. Po pár měsících se jí přiznal, že se za ní stydí, že prý si každý myslí, že jeho vztah s manželkou mu funguje. Jak už sem zmínila, už několikrát se spolu ozešli, ale po pár dnech se dali znovu dohromady. :)

Teď už to prý bylo defnitivně, byly spolu skoro rok - den před jejich výročím se rozešli, mamča to nesla špatně. Dnes si přijel pro věci (bydlel u nás) a ani se mamce nepodíval do očí, nic..

Maminka to špatně nese, mluvila sem sní jestli to nechtějí dát znovu dohromady, maminka říkala že klidně, že ho pořád strašně miluje, ale že nemůže bylo by to zase o ničem..

Mamča už měla několik přítelům (s mým taťkou spolu nejsou přes 9 let), ale nikdy to nebylo takový, vždycky stačilo jí párkrát utěšit, ale teď je to takový jiný - proto bych se chtěla zeptat. Nemáte nějakou radu jak bych mamce zvedla náladu? Ona by pořád jen seděla doma na zadku. Když sem jí nabídla ať si někam zajde s kamarádkama takřekla že ne. Pořád sedí u počítače a čeká až jí napíše.. Co mám udělat? Nechci aby na to mamka myslela a rozhodně nechci aby se tak trápila, pořád jí je do breku..

Poraďte mi prosíím, díkys předem. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

amores*
hodnocení

2x

Vaše maminka je slabší povahy a asi nechce být sama,chce mít muže vedle sebe.Jenomže ten její přítel byl pěkně vyčůraný,myslel jen na sebe.A to,když jí řekl,že se za ní stydí.Jiná ženská by ho už nechtěla ani vidět .Maminka může být jedině ráda,že odešel.A sama ví,že by to bylo zase o ničem.

Mamince řekněte,že jste tady vy,že spolu to vše zvládnete,ale at se už netrápí.Běžte si koupit něco pěkného,jen tak si udělejte radost.Pořád si s maminkou povídejte aby na něho nemyslela,doma si udělejte takový veget(dobré jídlo,pěkný film,nějaké sladkosti nebo chips)Nenechávejte maminku samou,tedy když to bude možné.A čas vše zahojí*slunce*

natt*
hodnocení

Ok. :))

Děkuju moc, snad to pomůže. :))

chlupatependolino*
hodnocení

2x

Já bych vaší mamince zajistila nějaké vylepšení vzhledu. Kadeřník, mani-pedi, gelové nehty, kosmetika, masáž, nakoupit pár věcí do jarního šatníku, ... Neznám žádnou ženu, které by toto nezvedlo náladu a neusmála se na sebe v zrcadle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]