Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
Prosím poradí mi někdo, jak najít jednu osobu, kterou jsem neviděla asi tak 25let.Zkoušela jsem různé inzaráty, hladání na internetu, vypisování různých formulářů na hledání osob, ale bez úspěchu.Vím, existuje tu ještě pošta pro Tebe, ale když to já zase se stydím, asi bych nemohla jít do TV.Nevíte nkdo nějaký portál, nebo jak jinak najít hledanou osobu?díky
Vychovatelka Eva Tomášková pracuje na v Praze na Základní škole v Laudově ulici
Telefon do školy: 235 314 018 Kontaktní mailová adresa:
zslaudova.tomaskova@volny.cz
Na můj mailový dotaz, zda pracovala dříve v Dubí, potvrdila, že do roku 1986.
(Našel jsem jí zadáním do vyhledavače Google slov: Eva Tomášková vychovatelka)
doplněno 14.03.11 23:15:Samozřejmě je to do jisté míry náhoda, mohla to být shoda jmen. Proto jsem jí včera večer poslal mail, s odkazem na tuto webovou adresu, ona obratem odpověděla.
Jinak by bylo nutno vyzkoušet ten navržený postup, který je opravdu velmi invenční (oceňuji) a může sloužit i jako vzor pro obdobná pátrání. I když v tomto případě by mohl být problém s odstupem 25 let a dále může někdy hrát roli otázka ochrany osobních údajů a skartací.
atreus, , proč jsme to neudělali i my?
ale pokud můj návod pomůže někomu jinému, nelituji námahy...
doplněno 14.03.11 21:31:macinko, prosím, dejte vědět, jak to dopadlo...
dobrý den, no měla bych spíš napsat Pane bože děkuji!
jasně že se s ní okamžitě spojím, dám vědět jak to dopadlo.uplně mne polilo teplo radostí, nevím jestli si to někdo dokáže představit. Ještě jednou děkuji všem, co mi moc pomohli.Straus: moc díky.Samozřejmě i Hejkalovi, protože už jsem rozběhla akci,
Každopádně takovýto nádherný podrobný návod, jak najít osobu, určitě pomůže spousta lidem, kteří chtějí tak moc najít jak já! takže ještě jednou DĚKUJI! dám vědět! Macínka
oprava :ATREUS...DĚKUJI, mIMOCHODEM, TAKÉ JSEM TOTO ŠKOLU NAŠLA, MÁM TO TU NA GOOGLE OZNAČENÝ, ALE NEVÍM Z JAKÉHO DŮVODU SE NIKDO NEOZVAL?
tak zdravím všechny, co mi pomohli, i ty co rády poradili.
S hledanou, už jsem v kontaktu, vyměnili jsme si pár mailů a já doufám, že to vyjde a v létě se setkáme!
ještě jednou díky vám všem za rady a návody, určitě pomohou i jiným lidičkám a budou tak úspěšní jako já.A hlavně šťastníííííííí!
Zdravím, můžu se zeptat, nakolik důležité je pro Vás tu osobu najít? Abych mohl odhadnout co všechno jste pro to schopna udělat.
doplněno 31.01.11 13:26:Můžete ještě zkusit obchodní rejstřík, možná že podniká.
Nebo můžete vyhledat pomocí Min. vnitra, přečtěte si článek:
je to jedna paní vychovatelka, kterou jsem měla v první třídě v družině.měla mě moc ráda, jen bych jí chtěla vidět, nebo alespoň na ní kontakt.dík
děkuji moc za rady.No ona byla na Teplicku, pak se odstěhovala do prafy, ale to je velké hledání.pár informací o ní vím, ale né moc.Dneska jí může být tak kolem padesátky.už jí hledám asi tak dva roky...a zatím bez známek úspěchu Všem moc díky a zkusím , to co radíte. M
oprava:Prahy ufff
díky ,rejstřík jsem už také zkoušela, ale těch jmen stejných je tam nespočitatelně!Jinak druhá varianta se mi líbí.moc díky M
Muzete mi napsat zakladni informaceco vite?Cele jmeno pani,rocnik,alespon priblizny.vite jeji rodiste,nebo kam mohla chodit do skoly?Poprripade vzdelani,jaka studia.Muzem neco zkusit.
dobrý den, já vím jen , že jí může být tak do 50ti let, tedy ročník kolem 1962 nejvíc.Její celé jméno je Eva Tomášková .Jinak pracovala dříve jako paní vychovatelka na Teplicku ve městě Dubí.Bylo to zhruba v roce 1986.Vím také, že měla tehdy už syna Honzu, kterému by mohlo být taky tak kolem 25let.A manžela, který byl, nebo je muzikant a hrál myslím na saxofon,Jinak už nevím o ní nic.Pak se přestěhovala do Prahy, a byl konec, až do dneška.Tzn.25let! Jestli se Vám něco povede zjistit, budu velmi vděčná...
nedala jste moc informací, ale aspoň něco, je z čeho začít...takže navrhuji:
kontaktovat školy v Dubí...Poslat jim do každé školy poštou nebo e-poštou aspoň 3-4 exempláře inzerátu, ve kterém popíšete hledanou osobu, co nejvíce informací o ní i o rodinných příslušnících a poprosit ředitele o vyvěšení těch inzerátů ve sborovně a pod. samozřejmě dát do inzerátu co nejvíce možností spojení, to zn. na mobil, pevnou linku, e-mail, www. a pod., aby náhodou neskončila slibná informace na tom, že někdo zrovna nemá kredit, nebo z pevné na mobil je to drahé, a proto nezavolá...dále poprosit ředitele nebo sekretariát či co to tam mají , o laskavé prohlídnutí archivu vychovávatelů na škole, případně i žáků se jménem Tomášek, i tam by se možná dalo něco najít... Honzík šel ze ZŠ na nějakou střední, je možné kontaktovat i tu střední, jejich seznam žáků, spolužáky, atd.
- ZŠ Dubí 1, Školní náměstí 177, Dubí 1 417 571 016 a.patikova@seznam.cz
Mgr.Alena Pátíková - ředitelka www.zsdubi1.cz
-ZŠ Dubí 2, Tovární 110, příspěvková organizace 417 571 177 sona.kosova@volny.cz
Mgr.Soňa Kosová - ředitelka www.zsdubi2.cz
Jiné školy
-Základní umělecká škola, Dlouhá 134, Dubí 2 417 571 797 zusdubi@volny.cz
Eva Valtová - ředitelka www.zusdubi.cz
v té škole může být nějaký muzikant, co hrál s Tomáškem...
Soukromé střední školy
-Gymnázium Jana Amose Komenského s.r.o., Bystřická 275/27, 417 03 Dubí 417 533 277 gymdubi@mbox.vol.cz
Mgr.Jaroslava Turková - ředitelka 417 530 732 www.gymdubi.wz.cz
-Střední škola sociální PERSPEKTIVA
Vyšší odborná škola, s.r.o.,
Mírová 218/6, 417 03 Dubí 3 _ Pozorka
417 568 912 reditelna@skola-perspektiva.cz
PhDr.Marie Bílová - ředitelka 417 569 977 sdruzeni@skola-perspektiva.cz
Ing.Andrea Klementová - jednatelka 417 568 912 www.skola-perspektiva.cz
IČO: 25023306
Zřizovatel:-Sdružení pro Střední školu sociální
PERSPEKTIVA a Vyšší odbornou školu, s.r.o. a
Komunitní školu, Ševčíkova 1441/22, 415 01 Teplice
IČO: 49087444 Jiří Klement - předseda Sdružení 602 641 354
vím, že ty školy tenkrát nemusely být, ale učitelé, i techničtí pracovníci ji mohli poznat...
klidně bych kontaktoval i MŠ Mstišov, Školní 39, Dubí 3-Mstišov, příspěvková organizace
Ředitelka MŠ: Eva Hrabovská
Číslo telefonu/faxu: 417 538 045
E-mailová adresa: ms-mstisov@volny.cz
WWW stránky: www.ms-mstisov.707.cz
co když ten Honza už má ve školce syna - vnouče p. Tomáškové...
další možnost:
mesto-dubi.cz/...odbor-skolstvi-a-socialnich-veci tam poprosit o prohledání archivu, je možné, že za odešlou Tomáškovou zasílali nějaká hodnocení nebo mají záznam kam odešla vychovávat...
pokud Tomášek hrál saxofon, zkuste kontaktovat Městské kulturní zařízení mkzdubi.cz/... i tam mají archiv, kde by ho mohli vyhrabat a najít i jeho spoluhráče, kteří by mohli mít i teď na něj kontakt...
v tom kulturním zařízení vede nějaká paní Věra Fabiánová Klub seniorů, ti by si mohli pamatovat Tomáška - Tomáškovou...volejte na tlf. č. 723 111 419 další info na mkzdubi.cz/...
nebo volejte Knihovnice MKZ:
Heidemarie Paurová, tel.: 417 571 063, 602 650 345
e-mail: knihovnadubi@iol.cz ta by mohla najít v archivu křestní jméno p. Tomáška, pokud chodil do knihovny, nebo tehdejší adresu Evy, nebo Honzy a dalo by se kontaktovat sousedy...
další možnost dát inzerát do Dubského zpravodaje mesto-dubi.cz/...
další možnost pátrat v Domě pečovatelských služeb v Dubí, možná, že si někdo z pacientů vzpomene...
další možnost Jednotka dobrovolných hasičů co když měl tu zálibu otec nebo syn...
Sídlo organizace: Dubí část Mstišov, K Emance čp. 292
Telefon: 417 536 989
Velitel: Zdeněk Veřtat, 606 612 365
Zástupce velitele: Jaroslav Kozák, 606 661 370
je mnoho možností, jak získat více informací, jen začít... v životě jsem v Dubí nebyl, ale na internetě je tolik informací, jen je najít... zkoušejte a vzpomínejte a dejte vědět,
jak si najdu čas, vymyslíme něco dalšího, pro Prahu...
držím palce
Milý hejkale, já nemám slov. Kdybych tu možnost měla, za takovou pečlivě zpracovanou a důkladnou odpověď dám aspoň 100 bodů. Musíme jen doufat, že něco z toho zabere. Já osobně ale spíš věřím na osud. Pokud jsem potřebovala někoho v životě dohledat, vždycky mi k tomu pomohla náhoda - jenže náhody neexistují. V rámci sys mám nové heslo "pozor,hejkal nikdy nespí ". Patronka
patronko, mně se dobře radí, protože jenom vymýšlím možnosti... ale tazatelka bude muset zpracovat množství informací, dobře sformulovat dotazy na jednotlivé instituce a přesvědčit je, aby se trochu angažovaly... a potom třeba i drze urgovat nebo prosbu opakovat... je to běh na dlouhé tratě...lidi jsou lhostejní a líní... ne všichni ale je jich hodně...
a od prvního dotazu už uteklo dost vody, už mohla být někde dále... a ta náhoda je jasná, jen člověk musí být ve správném čase na správném místě...
Chtěl jsem to napsat a skončit, po noční se mi oči klíží...sirky pod víčky se lámou, jdu spát... možná
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.