Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stále ho miluji

Od: zklamana* odpovědí: 3 změna:

Ahojky, uz jsou to 4 mesice, co jsem se po trech letech rozesla s pritelem. No rozesla :-/ on se rozesel se mnou. Jde o to, ze ke konci vztahu uz to nebylo tak idealni, zacali mensi problemy. Muzu rict, ze kdyby se nestalo, to co se stalo, tak nevim, jak by ten vztah pokracoval. V pulce roku jsem totiz prisla na to, ze ho bali jeho kolegyne z prace...psal si s ni porad smsky..kdyz jsem mu rekla, ze o tom vim, rekl, ze uz vi, ze chce nejak tenhle vztah zachranit, ze dlouho o tom premysli a ze jediny jak nam pomoct, je ze se musi spalit,aby si vazil toho,co ma doma. Dopadlo to tak, ze jsem se od nej odstehovala a on je ted s ni..je s ni uz 4 mesice...a ja nevim co delat, protoze jsem nestastna :(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

4x

Osobně bych ocenil upřímnost, dnes již tedy bývalého, přítele*palec*

Ale každý, ikdyž na první pohled podobný problém, je individuální a težko zde budeme radit univerzální postup co a jak se zachovat a jak se vypořádat s tím, jak jste nešťastná*mala*

Já bych oprášil třeba koníčky a záliby z minulosti, udělal si nějakou radost, trochu si užil života ... ;) Může se stát, že to pokročilejším časem odezní a budete šťastnější třeba s úplně někým jiným nebo se přítel, jak píšte, spálí ... Pak je ale otázkou, co by to znamenalo pro další pokračování vztahu vás dvou...

Nic nevydrží věčně a možná i Vaše zklamání postupem času odezní ... *slunce*

zklamana*
hodnocení

ja jsem ty konicky zkousela...ja muzu i rict, ze kdyz jsem odesla, tak jsem se netrapila...mela jsem plno prace s novym bytem a to porad mam, mam praci navic a konicky take mam...ale vidam ho velmi casto a prijde mi, ze to na me dolehlo az ted po 4 mesicich. Take si nedokazu predstavit, jak by to vypadalo, ale on rekl, ze veri, ze dokaze odcinit to, co udelal...Chybi mi i jako pritel, nemam nikoho, kdo by mi byl bliz nez on..ale bojim se mu sverovat, protoze nevim, jestli by to bylo pouze nase tajemstvi nebo i jeji..Ani nevim, jestli o to sverovani stoji...

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den, vám je smutno po příteli, který se tak lehce s vámi rozešel a našel si vzápětí náhradu za vás? Kam jste to dala oči? Co na takovém mužském, který mění ženy jako ponožky, vidíte? Víte, co bude následovat? Až ho přestane bavit ten jeho nový objev z práce, tak si začne hledat zase nějakou jinou. Myslím si, že je to ten druh mužů - nestálý, nespolehlivý. Být vámi, zapomenu na něho, začnu dělat to, co mě těší, z čeho mám radost. A úplně nejlepší by bylo, kdyby váš přítel se skutečně spálil tak, jak si přál - až by vás jednou za nějaký čas potkal ruku v ruce s jiným mužem. Přestaňte se trápit, to k ničemu dobrému nevede.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]