Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, opět prosím rádcové, nemáte někdo podobné zkušenosti? Za všechny dobré nápady, které inspirují budu vděčná.
Od října bojuji s podivným oslabením organismu. Příznaky jako-by chřipka, ale bez kašle a rýmy. Bolest kolen a loktů, bolest v krku, únava, ekzém na rukou. Už jsem se i přinutila ležet týden v posteli. To pomohlo, ale stačí malá tepelná nepohoda a rychle zesílení příznaků, hlavně bolesti kloubů /jen velkých/ a přechod jakoby na chřipku/zarudnutí v krku a slabé nachlazení/. Ale ta bolest kloubů je silná.
Vím, že letos koluje mezi lidmi podivná chřipka. Neměl jste někdo podobné problémy? Jak jste si pmohli?
Takže co nato doktor?Vitamíny jíš?Zeleninku taky?Chodíš do práce?Na vycházky?Nebo se jen válíš doma?Existují alternativní léky,Zkusilas?Gelatina+,Gs condro?Píšeš jen co ti je,napiš taky co proti tomu děláš.
Tak tedy. Jím co nejlépe, denně nějaké ovoce, vařené obědy /vývar z masa jako základ polévky a hlavní jídlo/. Snažím se jíst jeden grapefruit denně, ale už mi nechutná... Potravinové doplňky - česnek v tabletkách,probiotika. Odpočívám, pracuji doma, jednou, dvakrát týdně jedu za zakázkou, chodím na krátké procházky, když to stav dovolí /po ničem jiném netoužím než se pořádně vyvenčit, jenže po delší procházce - zhoršení stavu/. Snažím se spát. Lékař - ano, výter z krku negativní,na krevní testy jsem neměla sílu doktorku přemlouvat, protože v létě borelka negativní... No a jinak stesy...
Nedávno tady jedna dívka psala, že má mononukleosu. Také ji bolelo dlouhodobě v krku . . . Už to tady kolegové přede mnou psali ale běžte k doktorovi, ať Vám udělá jaterní testy. Když doktor nebude chtít, běžte k jinému.
doplněno 12.03.11 16:14:Nechci strašit ale když jsme u té krve, udělal bych si i test na protilátky proti HIV.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.