Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se nechají růst dlouhé vlasy?

Od: nicknevim* odpovědí: 12 změna:

Dobrý večer *frajer* Moje dítko 19letý kluk se rozhodl že bude mít dlouhé vlasy. A protože nemáme nikoho koho bychom se na to zeptali tak to píšu tady. No neni to tak důležité, spíš jako zajímavost nebo tak.. No jde mi o to že dle mého názoru má na to moc pevné vlasy a nebude mu to slušet. Nebo myslíte že i muž který má takto pevné vlasy si je může nechat růst? A jak na to, prostě vynechat 2 roky návštěvu holiče nebo se to nějak průběžně musí upravovat? Aby mohl na ulici.. *smich* CÍL je toto (viz obrázek)

pěknej večír všem :)

Jak se nechají růst dlouhé vlasy?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Sice mám ráda chlapa oholeného a ostříhaného na krátko ale byla doba kdy i můj muž nosil culík. Rozhodně nemůže nechat vlasy jen tak růst ale musí střh udržovat a o vlasy se starat víc než o krátké. Já bych zašla ke kadeřnici a nechala si udělat hezký střih, pak nechala vlasy dorůstat a jen střih upravovala až bych docílila té kýžené délky.

nicknevim*
hodnocení

střih..střih, prostě všechno dlouhý..Tak díky paní ;)

lidus*

Vám příjde, že tomu na obrázku rostou jeho vlasy bez kvalitního sestřihu? Rozhodně ne.

hodnocení

2x

Krátké

Jsou chlapi, kterým dlohé vlasy (třeba spolu s plnovousem) sluší. Pak jsou ti, kteří vypadají naprosto šíleně a hodí se říct "Co je to tady za hnusnou máničku?" *smich*

nicknevim*
05.02.13 21:04
hodnocení

jo *haha*

marenka*

Mikihans. tak jako dneska jsem tu poprvé (ne tu, ale v celém dni) vyprskla smíchy. Díky. Každopádně máte recht *smich*

gustav*
hodnocení

0x

Pěkná holka :) pak vlasy do copu, nebo dredy?

hodnocení

0x

Musí se upravovat, věčně nemám čas a k holiči se mi nechce, ale když vidím, jak hrozně ty přerostlý vlasy vypadaj, tak se tam dokopu. Stačí mi 4měsíce a nedá se na to koukat, na tož to učesat, i dlouhý vlasy se musí v průběhu růstu tvarovat a udržovat.

nicknevim*
05.02.13 20:56
hodnocení

tak díky.

marenka*

Zkuste to. V životě budete nadávat na věci, které jste zkusil a nevyšlo to. Ale pocit, že to co jste nezkusil, mohlo být zrovna to nejlepší je strašný. ;) Já bych tomu nepřikládala až tak zásadní váhu. Zkusí (te) dlouhé, pak krátké, až po čase se ukáže, co bude vyhovovat.

nicknevim*
05.02.13 21:04
hodnocení

*cteni**palec*

hodnocení

0x

Krátké

Kamarádky 22letý syn má dlouhé vlasy a moc mu to sluší. Ale opravdu dlouhé,( Brad Pitt na obrázku má jen polodlouhé, ani to ne)... Dvakrát se nechal ostříhat, ale nakonec zjistil, že dlouhé mu sluší víc a je to pohodlnější, dává je do culíku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]