Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer Moje dítko 19letý kluk se rozhodl že bude mít dlouhé vlasy. A protože nemáme nikoho koho bychom se na to zeptali tak to píšu tady. No neni to tak důležité, spíš jako zajímavost nebo tak.. No jde mi o to že dle mého názoru má na to moc pevné vlasy a nebude mu to slušet. Nebo myslíte že i muž který má takto pevné vlasy si je může nechat růst? A jak na to, prostě vynechat 2 roky návštěvu holiče nebo se to nějak průběžně musí upravovat? Aby mohl na ulici..
CÍL je toto (viz obrázek)
pěknej večír všem
Sice mám ráda chlapa oholeného a ostříhaného na krátko ale byla doba kdy i můj muž nosil culík. Rozhodně nemůže nechat vlasy jen tak růst ale musí střh udržovat a o vlasy se starat víc než o krátké. Já bych zašla ke kadeřnici a nechala si udělat hezký střih, pak nechala vlasy dorůstat a jen střih upravovala až bych docílila té kýžené délky.
Musí se upravovat, věčně nemám čas a k holiči se mi nechce, ale když vidím, jak hrozně ty přerostlý vlasy vypadaj, tak se tam dokopu. Stačí mi 4měsíce a nedá se na to koukat, na tož to učesat, i dlouhý vlasy se musí v průběhu růstu tvarovat a udržovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.