Nejste přihlášen/a.
ahojky resite nekdo problem s nespavosti?a jak?mate nekdo zkusenost se spankovou laboratori?porad se budim a je to uz hrozne dlouhodoby ani si nepamatuju kdy jsem se vyspala normalne zkousela jsem kapky i benosen a nic my nepomaha a praskama na spani to resit nechciuz jsem na to zvykla a ani mi to nak v zivote neprekazi ale urcite bych na tom byla lipk dybych se taky dokazala poradne vyspat
Nedostatek B-komplexu se může na vašem těle podepsat v podobě ekzémů, akné, aftů ale i nespavosti, únavy a celkové nechuti k vykonávání fyzické aktivity. Někteří jedinci se také potýkají se zácpou. Asi nejjednodušším řešením je začít konzumovat klasický tabletový B-komplex či B-komplex forte ... úryvek z nazeleno.cz/...
Pokud berete nějaké léky, zkuste si doplnit vitamín B6, Pyridoxin, další možnost je koupit si Panganmin nebo Pangavit, nebo Pivovarské kvasnice... prostě vitamín B,
máme s ním velmi dobré zkušenosti... i po pivu se dobře spí... i v něm je je totiž vitamín B
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.