Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem se spanim - spankova laborator

Od: babulka® odpovědí: 3 změna:

ahojky resite nekdo problem s nespavosti?a jak?mate nekdo zkusenost se spankovou laboratori?porad se budim a je to uz hrozne dlouhodoby ani si nepamatuju kdy jsem se vyspala normalne zkousela jsem kapky i benosen a nic my nepomaha a praskama na spani to resit nechci:(uz jsem na to zvykla a ani mi to nak v zivote neprekazi ale urcite bych na tom byla lipk dybych se taky dokazala poradne vyspat

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nedostatek B-komplexu se může na vašem těle podepsat v podobě ekzémů, akné, aftů ale i nespavosti, únavy a celkové nechuti k vykonávání fyzické aktivity. Někteří jedinci se také potýkají se zácpou. Asi nejjednodušším řešením je začít konzumovat klasický tabletový B-komplex či B-komplex forte ... úryvek z nazeleno.cz/...

Pokud berete nějaké léky, zkuste si doplnit vitamín B6, Pyridoxin, další možnost je koupit si Panganmin nebo Pangavit, nebo Pivovarské kvasnice... prostě vitamín B,

máme s ním velmi dobré zkušenosti... i po pivu se dobře spí... i v něm je je totiž vitamín B

poseidon*
hodnocení

1x

A máte dost pohybu? Pokud ne, tak mně pomáhá, když si večer, těsně před spaním intenzivně zacvičím, stačí 5 minut. Dobře spím i po sexu. :D

lidus*
hodnocení

0x

Zkuste večer pít čaj z medunky nebo teplé mléko + lžička medu + půl dcl rumu ) na mě a manžela funguje splehlivě). Když jede manžel na služební cestu tak si bere Hypnogen, že by se jinak v neznámém prostředí nevyspal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]