Nejste přihlášen/a.
Mám exekuci na bankovní účet od správy soc. zsbezpečení, vůbec o tomnevím, banka mě ani neupozornila. Správa je vysmátá, nezaplatila jsem jeden měsíc, tak jsem zapaltila pokutu, než jsem to zapaltila tu pokutu, bylo tam 1 měsíc prodleva, za další 1/2 rok jsem měla znovu pokutu, došla jsme na správu a zaplatila to tam, jenže mezi tím než mi přišel dopis s oznámením zase uběhlo 14 dnů a úřednici mi na přepážce řekla, že vše je v pořádku, za rok mi zase přišla pokuta za těch 14 dnů + úroky , teď už prostě nemám peníze, nemám to z čeho brát, protrže jsem osvč a obchod nejde. Z jednoho měsíce byla pokuta v celkové výši 5500,- Kč, neskutečné. Myslíte, že mi můžou prominout úroky? Protože úroky jsou šílené, to se dostanu do dluhů a skoro je lepší jít na pracák a nic nedělat jako cigáni a brát podporu.
No, zkuste jim napsat na OSSZ dopis na doručenku, že je prosíte o prominutí úroků /penále/ a uvidíte, co Vám odpoví. Hlavně komunikujte. - stařenka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.