Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pálení a bolest při sexu

Od: lilian* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

prosím o radu. Při sexu mě to bolí. Na gynekologii jsem byla. . měla jsem antibiotiky, zaváděcí čípky. . všechna možná vyšetření. Přesto tento problém stále trvá. . nepříjemně mě to pálí a nic z toho nemám. Přítel byl také přeléčen. Už si vůbec nevíme rady, poraďte prosím.

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Lilian, já mám podezření, že právě díky antibiotikům máte narušenou přirozenou mikrofloru v pochvě. Proto jste "suchá". Kupte si jogurt, Aktivia bez cukru, bez příchutí, prostě přírodní a s tou se zkuste vevnitř "vymazat". Při sexu používáte zvlhčovací lubrikant? To bych taky vyzkoušela.

lilian*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Suchá asi nejsem. . zvlhnu dost si myslim. . a ještě používáme gel (v lékárně nám radili jakej je nejlepší). .přesto to stále pálí a bolí.

jsem*

Je ten gel bez parfemace? Můžete být na nějakou sloužku i alergická. Propaguje se s Teatree olejem, ale ten je právě docela "agresivní" při nějakém vnitřním problému, např. po antibiotikách.

lylyan
hodnocení

zkoušeli jsme hoodně gelů. . tím to asi nebude

lui*
hodnocení

0x

Zkuste tu nejobyčejnější toaletní vazelínu. Ne každá lékárna ji má, ale dá se sehnat.

hodnocení

0x

Alergie na sperma, přítelovo štouchadlo... nebudeš první ani poslední...sice trochu drsné ale výměna chlapa to spraví... :/

lylyan
hodnocení

alergie na sperma fakt ne. .k tomu se ani nedostaneme:D. .a o přítele nejde. . jsme spolu už dva a půl roku a celej rok a půl nebo jak dlouho to bylo v pohodě:) . .pochybuju že by to bylo takhle zničeho nic. .najednou že si nesedíme. . Ale tak je fakt, že už bych se ničemu nedivila. .

martinaa*

Ja to mela ted pulrok stejne, s pritelem jsme rok a pul. Pul roku to byl horor - zanety vsude mozne, porad ruzna antibiotika - a sliznice v tahu. Posledni stery mate ciste? Nektere infekce se velmi rady vraceji - a byvaji silne rezistentni. Mohla zustat i ve Vasem priteli a muzete si bakterie porad predavat.

Me tedy velmi pomohl gel, jinak bych se zblaznila, porad jsem byla jakoby odrena. Zkuste zmenit i intimni gel na nejaky hodne setrny, a v neposledni rade pomaha proste poradne se vzrusit, delsi predehra... sliznice se musi probrat:)

Neberete nejake leky natrvalo? To by take mohlo odpovidat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]