Nejste přihlášen/a.
Pekny den, mate nekdo dobre zkusenosti s ginkgo bilobou co se tyce pameti a koncentrace? Jsem roztekana a na uceni se nedokazu soustredit... nemate treba jeste nejaky figl (caje, doplnky)? Dekuji.
Mě to pomohlo. Myslím si ale, že je to z 90% tím, že jsem tomu věřila. Když se potřebuju efektivněji učit, volím spíše metodu jak a kdy to dělat. Já si například zapamatuji nejvíce mezi 5 - 7 hodinou ranní. Je to ale jen krátkodobá paměť. Když se učím tak, abych si to pamatovala dlouho, učím se vždy 20 minut, pak 10 minut pauza, a tak pořád dokola a po 1h a půl si dám 20 minut. Taky mi pomáhá, když u toho jím. Možná to zní jako drobnosti, ale najít si správný způsob učení, je důležitý.
Na paměť 100% funguje piracetam. Dá se koupit v lékárně a podává se lidem s alzheimerem. Před 3 lety, když jsem se učila na maturitu, jsem to brala. Pamatovala jsem si vše, slovo od slova, bohužel mě to tak psychicky rozhodilo, že jsem to musela vysadit. Ale na každého to působí trochu jinak.
PS: Doporučuje se užívat spíš krátkodobě... jinak hrozí poruchy spánku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.