Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ginkgo biloba a koncentrace

Od: martinaa* odpovědí: 8 změna:

Pekny den, mate nekdo dobre zkusenosti s ginkgo bilobou co se tyce pameti a koncentrace? Jsem roztekana a na uceni se nedokazu soustredit... nemate treba jeste nejaky figl (caje, doplnky)? Dekuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

2x

Mám velmi dobrou zkušenost. Gingo mi roste na zahradě a okousal mi ho pes. Tak jsem mu dal na prdel a on si to již pamatuje a Gingo více neokusuje. Takže na paměť to vliv určitě má.*palec*

gp*
hodnocení

0x

Mě to pomohlo. Myslím si ale, že je to z 90% tím, že jsem tomu věřila. Když se potřebuju efektivněji učit, volím spíše metodu jak a kdy to dělat. Já si například zapamatuji nejvíce mezi 5 - 7 hodinou ranní. Je to ale jen krátkodobá paměť. Když se učím tak, abych si to pamatovala dlouho, učím se vždy 20 minut, pak 10 minut pauza, a tak pořád dokola a po 1h a půl si dám 20 minut. Taky mi pomáhá, když u toho jím. Možná to zní jako drobnosti, ale najít si správný způsob učení, je důležitý.

lidus*
hodnocení

0x

Osobní žádnou ale dcera ji brala ve zkouškovém a před státnicema a jelikož tomu věřila mělo to úžasný výsledek.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Na paměť 100% funguje piracetam. Dá se koupit v lékárně a podává se lidem s alzheimerem. Před 3 lety, když jsem se učila na maturitu, jsem to brala. Pamatovala jsem si vše, slovo od slova, bohužel mě to tak psychicky rozhodilo, že jsem to musela vysadit. Ale na každého to působí trochu jinak.

PS: Doporučuje se užívat spíš krátkodobě... jinak hrozí poruchy spánku.

rv*
hodnocení

0x

Mě pomohla, jen si momentálně nemohu vzpomenout s čím. Více na

osel.cz/...

eulalie*
hodnocení

0x

Na paměť je dobrý ještě lecithin.

ondranoel*
hodnocení

0x

Ginkobiloba rozšiřuje cévy v mozku a tím zlepšuje prokrvení mozku, to má zásadní přínos pro lidi ve druhé polovině života.

georges*
hodnocení

0x

Výborný na paměť je DMAE, lze koupit v některých lékárnách.

lekarna.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]