Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rakovina žaludku - jaké byliny pomáhají?

Od: podsmrkem® odpovědí: 6 změna:

Potřeboval bych poradit jaké byliny užívat na podporu léčby rakoviny žaludku. U pacienta proběhla operace žaludku (ponechána jedna třetina), a po roce a půl se znuvu rozeběhla rakovina. Po neůspěšné chemoterapii se pokračovalo ozařováním,které muselo být přerušeno pro celkové vysílení organismu. Pacient nemůže příjmat potravu,protože nádor svírá vrchní část žaludku a většina příjmuté potravy je vrácena zpět. Prosím zda máte někdo zkušenosti s podobným případem a zabraly Vám byliny či něco jiného tak mi dejte vědět. Budu vděčný za každou radu.

dík

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Dej si do vyhledávače MMS a studuj.

marenka*

Des, děláte si srandu?

ona.idnes.cz/...

K tazateli. Bylinky bohužel neznám. Nedávno jsme rakovinou také prošli. Jediné doporučení, které mám je. Zkontaktujte onkologii v Brně.

doplněno 08.03.11 17:04:

*modla* Desi, tak snad...

des*

Srandu?Ani náhodou,díky MMS jsem tu ještě a je to už dva!roky posmrti.Onkologie v Brně je to místo,kde jsem začínal.Jako všade jinde.Ten člověk nemá naději a MMS mu pomůže.Ty bláboly novinářů a Heřtů bych nerad komentoval.

doplněno 08.03.11 17:49:

Pro marenku:Měl jsem metastázy velikosti palce u páteře,6ks,po MMS,zmizely.Doktor co k němu patřím to nechápe dodnes,neřekl jsem mu to,nemá to význam,učil se něco jiného,věří na ozařování a chemo.Já ne.Jen deset procent pacientů,přežije ozařování.U chema je to to samé.Je to jen o obrovském kšeftu ,za léky,ktré nepomáhají léčit ,ale jen pacienta udržují,na tě čáře.

raadek*
Já jsem vypátral - jedlou sodu a javorový sirup, ale jestli to pomůže? R.
des*

Taky to beru,doporučuji.Zcela určitě to pomáhá.To MMS to doplňuje.

1jara*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]