Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych poradit jaké byliny užívat na podporu léčby rakoviny žaludku. U pacienta proběhla operace žaludku (ponechána jedna třetina), a po roce a půl se znuvu rozeběhla rakovina. Po neůspěšné chemoterapii se pokračovalo ozařováním,které muselo být přerušeno pro celkové vysílení organismu. Pacient nemůže příjmat potravu,protože nádor svírá vrchní část žaludku a většina příjmuté potravy je vrácena zpět. Prosím zda máte někdo zkušenosti s podobným případem a zabraly Vám byliny či něco jiného tak mi dejte vědět. Budu vděčný za každou radu.
dík
Des, děláte si srandu?
K tazateli. Bylinky bohužel neznám. Nedávno jsme rakovinou také prošli. Jediné doporučení, které mám je. Zkontaktujte onkologii v Brně.
doplněno 08.03.11 17:04: Desi, tak snad...
Srandu?Ani náhodou,díky MMS jsem tu ještě a je to už dva!roky posmrti.Onkologie v Brně je to místo,kde jsem začínal.Jako všade jinde.Ten člověk nemá naději a MMS mu pomůže.Ty bláboly novinářů a Heřtů bych nerad komentoval.
doplněno 08.03.11 17:49:Pro marenku:Měl jsem metastázy velikosti palce u páteře,6ks,po MMS,zmizely.Doktor co k němu patřím to nechápe dodnes,neřekl jsem mu to,nemá to význam,učil se něco jiného,věří na ozařování a chemo.Já ne.Jen deset procent pacientů,přežije ozařování.U chema je to to samé.Je to jen o obrovském kšeftu ,za léky,ktré nepomáhají léčit ,ale jen pacienta udržují,na tě čáře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.