Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zuctovani JEP

Od: andilegh* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, prosím Vás o pomoc.
Prokousávám se výpisy z účtu a je tam kladná položka - zúčtování JEP.
Účet máme u ČSOB a částka je poslaná zřejmě od ní, ale vůbec netuším co to JEP je.
Děkuji moc

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

1x

Podle mě je to jednorázový elektronický příkaz. Mám účet u Poštovní spořitelny (takže vlastně čsob) a tam je každý měsíc obrovský bonus ve výši celých osmi korun *smich* , pokud využiju nějakého bezhotovostního převodu (ani jinak neplatím...). Takže mi každý měsíc přijde těchhle osm korun od banky. Strhne si ovšem 45 za vedení účtu, takže se jí to pořád vyplatí... Takže máte-li tuto položku na straně kladné, je to podle mě bonus od banky. Zkuste si pročíst, co k vašemu účtu náleží, byly teď nějaké změny..

buss
hodnocení

0x

Božíčku a vy nevíte, komu co platíte, kdo má vaše číslo účtu? Od koho by mohl být zřejmě přeplatek? A co tak na intu vyhledat čí je to číslo účtu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]