Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kýla vs brnění nohy - souvislost?

Od: 2874® odpovědí: 16 změna:
ahoj, poraďte! mám tříselnou kýlu a brzy jdu na operaci! kýla je na levé straně a poslední dobou mne brní levá noha! může to být spojené s kýlou? můj chirurg říkal že ne! ale je mi to divné! S pozdravem Tomáš! VŠEM HODNĚ ZDRAVÍČKA!

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Krátký čas do operace jistě přežiješ i s brnící nohou. Bude-li tě noha brnět i po operaci, řeš to jako jiný problém... ;)
hodnocení

ahoj díky moc! ještě se přidává mírná a občasná bolest v levém varleti, může to taky souviset? dík ahoj tom

Ale, snad i ano... ale neřeš to, vydrž. Všechny problémy, které si spojuješ nyní s kýlou, budou vyřešeny jejím řešením. Chci tím říci, že různé přetrvávající potíže si pak zaslouží pozornosti jednotlivých odborníků různých oborů lékařství... :)

hodnocení

díky moc a buď fit!;)
Ahoj. Tak s tím varletem ta kýla asi souvisí. Já měl také tříselnou kýlu napravo,pravé varle mě sice nebolelo, ale bylo hodně nateklé.
mudrlojza
Varle ano,brnící noha nikoliv. Doporučuji neurologické vyšetření,jelikož to může být všechno od nedokrevnosti po začínající mrtvičku..
hodnocení

prosím? mrtvička ve 30 letech?, tak to mě čekaj hustý věci! moc děkuju! t
mudrlojza
Znám případy kdy měli mrtvičku i 18letí chlapci sportovci..není to nic neobvyklého..
hodnocení

Jak je tedy možné že mi doktorka na chirurgii řekla že to brnění může souviset s kýlou
? No jsem v šoku když slyším takový věci jako mrtvička apod...! No sportovci který se těžce přepínaj to jo ale já který žije poklidný život bez cigaret a alkoholu...? Tak to mám asi smůlu,že i přesto se mi takové věci nevzhýbají...! Díky a čau,pěkný víkend! Tom
mario*

Ahoj, chtěl bych se zeptat mám stejnej problem jako ty, mám tříselnou kylu napravo a hodně to nateká když si lehnu a přitlačim na to tak se to samozřejmě strati ale stai,že se pstavim a je to tam znovu a mám to ,už docela dlouho, mužu se zeptat jak postupovat ... děkuji mario

al bunda*
K lékaři a na operaci. Kýla je pokud vím prasklá pobřišnice a to, co se tlačí ven, jsou střeva. Nepodceňuj to.
Dneska už se to dělá laparoskopicky a za pár dní jsi ze špitálu doma.
Hezký den.
hodnocení

Nemáš pravdu s tou laparoskopií! Jsou nemocnice které naopak doporučují klasický řez! jsem toho důkazem!

al bunda*
No dobře, a to znamená, že se to laparoskopicky NEDĚLÁ NIKDE? Já mám zase opačnou zkušenost. Známého operovali laparoskopicky a třetí den šel domů. Klasická metoda znamená/znamenala nejmíň týden ve špitálu.
al bunda*
A přestala ti brnět noha?

jabraka*
hodnocení

0x

S tříselnou kýlou lze žít i bez operace,ale je potřeba nosit specielní stahovací kalhotky,můj otec si sám vyrobil z řemenů specielní "postroj" který místo kýly stahnul a omezil vyhřeznutí.Konečné řešení to však není.

JABRAKA

al bunda*

Do toho bych už nešel. Uskřinutá kýla je nebezpečná věc.

BTW pane kolego "jabraka", každá odpověď má ve svém pravém horním rohu tlačítko "Odpovědět". Používejte ho prosím, pokud nereagujete přímo na vloženou otázku. Pak je problém si ujasnit, na co vlastně reagujete a děláte v tom binec a je to škoda...
Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]