Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebovala bych pomoct : Asi před třemi týdny jsem zakopla a spadla na hranu stolu a na hrudníku mám jizvu, je zahojená a nic jiného se mi nestalo.. Ale v létě pojedu k moři a když mám na sobě dvojdílné plavky, tak je ta jizva vidět. Nevíte co by pomohlo aby zmizela ? Třeba něčím natřít, nebo nějaké babské rady, nevíte o něčem? Předem dík za odpovědi Kaču
kamarád měl podobný úraz, několikrát denně natíral jizvu vitamínem E, rozříznul tu želatinovou tobolku nebo kuličku a mazal... jizva je téměř neviditelná...
Vitamín E je tohle super! Já bych ale počkala do těch plavek, za dva tři dny se to opálí a bude to méně viditelné.
Ale s tím opalováním opatrně! Mám po operaci velkou jizvu a rehabky mě varovaly před intenzivním opalováním. U vody si ji mám potírat ochranným prostředkem s vysokým faktorem.
Kacu, pokud je to jen mala jizva, tak zadny, stres, nikdo dnes nema dokonale telo sem tam nejaka jizva je ok. Ja mam uz 5 let vitiligo a to se zadnymi mastmi ani opalovanim neztrati, budte rada, ze ty dvojdilne plavky muzete nosit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.