Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vrátit vztah

Od: sambobess odpovědí: 8 změna:

Rozešla se semnou přítelkyně,pořád ji miluji a chtěl bych ji zpátky.Čím bych jí mohl ohromit,co mám udělat?Děkuji za odpověd.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Myslím, že takové slepence už nikdy nebudou ono, člověk je pak ostražitější, kritičtější a různé jiné stavy na obou stranách ... musel by ztratit paměť, nejlépe oba.

gp*
hodnocení

1x

Myslím, že to nebude o tom jak ji ohromit. Záleží kůli čemu jste se rozešli. A napadlo vás, že ona už vás třeba nemiluje?

poseidon*
hodnocení

0x

Pokud jasně vyjádřila svůj nezájem, tak s tím asi nic nenaděláš. Pravděpodobnost obnovení vztahu je minimální a veškeré snahy žadonit, prosit, nebo ohrmovat, jsou kontraproduktivní. Čím víc budeš usilovat o její návrat, tím zatvrzelej tě bude odmítat. Nejrozumnější tedy je, rozchod pokorně přijmout a snažit se předstírat, že Ti to vlastně ani nevadí. Hojení šrámu po takových kopačkách trvá 1-2 roky.

marenka*

...Hojení šrámu po takových kopačkách trvá 1-2 roky...

Tato doba hojení se může znatelně zkrátit. *frajer* Stačí nový objekt zájmu. ;)

doplněno 05.03.11 16:36:

*hi* Poseidone, mě to vždycky trvalo tak měsíc maximálně. *smich*

poseidon*

Mařenko, samotný objekt zájmu nestačí, on musí být uloven a k tomu je třeba mít sebevědomí, jenž se vrátí po výše uvedené době.

doplněno 05.03.11 16:45:

Mařenko, vy ženy to máte snadnější v některých věcech.

amadeus*

Normálnímu chlapovi by to mělo trvat ještě méně, tak jaképak snadnější?

Nejsme tak emotivní a řídíme se více logikou, než city a intuicí. Já přiznávám, že mi jeden rozchod trval poněkud déle, než měsíc, ale neuvažoval jsem o tom, že bych se snad doprošoval další šance. Něco takového nefunguje. Vemte rozum do hrsti, seberte veškerou hrdost, co ve vás zbyla a na slečnu zapomeňte. Ať byla sebelepší, bez ní to taky půjde a někde určitě čeká na ulovení ještě lepší slečna.

nu*
hodnocení

0x

historie se opakuje skutečně jen výjimečně, smiřte se s tím že je vše pryč

samicka*
hodnocení

0x

Nechtejte ji zpatky. Zkuste vydrzet. I kdyz to nekdy muze bolet a trvat hodne dlouho. Uz nikdy to totiz nebude takove pekne jako pred rozchodem. Budete si vycitat, vracet se k tomu a resit vlastne i duvody toho rozchodu. Opravdu doporucuji se z toho oklepat a jit a hledat dal. Pokud by se sama vratila treba po par dnech, bylo to asi jen nejake skobrtnuti, nebo "pominuti mysli" a to se jiste da vysvetlit a resit. Ale pokud by to trvalo dlouho a ona uz byla jinde, stejne Vam nezbyde nic jineho nez se s tim smirit. Pak si musite rict, ze ona za to nestala. Ja vim, ze je to velmi tezke. Ja jsem se z podobneho rozchodu nemohla vzpamatovat cele dva roky! pak ubehly dalsi tri roky, kazdy jsme zil s nekym jinym. Ted jsme opet spolu, neni to uz o lasce a partnerstvi, ale o kamaradstvi a ziti vedle sebe a ne spolu. Ccitim, ze je to spatne. Ale uz je pozde zvratit osud. Dvakrat nevstoupis do jedne reky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]