Nejste přihlášen/a.
snad tady tento dotaz již nebyl, nenašla jsem ho. Účastníte se někdo jako prodejce farmářských trhů...co to všechno obnáší a dá se vydělat?
O svých prodejních schopnostech bych pochybovala, ale bude tam se mnou má výřečná babča, takže myslím, že ta pomůže, jinak něco dobře prodejného...posuďte sám
Nechci vystavovat, ale PRODÁVAT- to je rozdíl...pro někoho kýč, ale já za poslední týden prodala 5 věnců, 1 košík a 10 zajíců...takže shut up
Hezké věci,ale mám dojem,že tady jde o prodej ovoce zeleniny a dalších zahradnických produktů z vlastní produkce.Možná také zpracovatelských produktů.
JABRAKA
děkuji...konkrétně u nás na vsi když jsou farmářské trhy je tam oddělení rukodělných výrobků...když tam prodávají umělohmotné koše a květníky, proč by tam nemohlo být papírové..ale zatím to zjišťuji
serik, jsou tam i košíkářské výrobky, pohlednice, dětské hračky. Je fakt, že to moc na asi celoročně odbyt nejde, snad v sezoně houbařské košíky. Ale na druhou stranu budou velikonoce a tyhle doplňky si rád někdo na ozdůbku koupí, i jako vzpomínku. Lidé na farm. trhy jezdí nejen nakupovat ale i na výlet, čumendu , za zábavou a něco zďobnout... Karina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.