Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobírkový podvod - ohlásit na policii?

Od: jana23 odpovědí: 13 změna:

Dobrý den , byla jsem podvedena. Obědnávala jsem si po inzeratu přes email přášky na hubnutí. Bohužel jsou na předpis. po zaplacení 1299 kč jsem doma zásilku otevřela , a zjistila jsem že je prázdná. Mužu stím jít na policii?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

audi4ever*
hodnocení

2x

Ano, můžete. A zmedializujte to, ať se nenachytá nikdo další!

doplněno 04.03.11 15:14:

Pardon, nepročetl jsem to celý! Myslel jsem si, že to nebyli prášky na předpis.

hodnocení

2x

A co si tak myslíte, že s tím policie bude dělat? A nechtějte ani vědět, co si policista alespoň s IQ houpacího koně bude myslet...jen Vám to nesmí říct nahlas..

Vy jste věděla že prášky jsou na předpis...a objednala jste si je na dobírku přes internet? To si děláte legraci, ne?

lidus*

Výstižné Martine *palec*.

hm*
hodnocení

2x

1) Je hloupost kupovat prášky přes internet. To už teď víte.

2) Na policii jít můžete. Proč by ne, o podvod se jistě jedná. Pachatele by vypátrat mohli, ovšem jestli se Vám podaří něco získat zpět (dokázat ten podvod), je otázkou. Ovšem jestli je postižených víc, máte možná docela šanci.

nu*
hodnocení

1x

zkuste se každý den zvážit, možná ten stres a vztek bude účinnější než samotný prásek

cyril*
hodnocení

1x

V podstatě můžete být spokojena. Je-li pro Vás zmiňovaný obnos tak citelnou ztrátou v rozpočtu, pak je účel splněn - nezbyde Vám již tolik peněz na útratu za jídlo a tím pádem se dá předpokládat, že by mohlo dojít k jisté redukci hmotnosti, zcela jistě větší než když projíte tutéž částku a ještě k tomu tyto "zázračné léky"!

jana23
hodnocení

A nebudu mít stoho nějaký postich že jsem se pokoušela obědnávat prášky na předpis?

Na 100% Vám zaručuji že postich mít nebudete žádný...možná postih...

hm*

To nevím, zatím jsem neslyšel, že by byl někdo stíhán za nákup "předpisových" prášků od někoho, kdo je nabízí bez předpisu (ovšem je pravda, že podobné kauzy nevyhledávám). Koneckonců jste možná ani nemusela vědět, že jsou na předpis.

Ale příště nakupujte prášky jen v lékárně. Jak už tu někdo psal, asi je pro Vaše zdraví dobře, že žádné nedošly.

katerina77*
hodnocení

0x

Rikam si, ze mozna budte rada, ze tam nic nebylo. Prasky na hubnuti jsou svinstvo samy o sobe a v takovemhle pripade vubec netusite co vam to vlastne poslali, takze kdo vi co byste ve skutecnosti snedla, kdyby v te zasilce neco bylo.

georges*
hodnocení

0x

A obědnala jste si to místo objeda?

jozinec

Kdyby si radši zabjehala, tak nemusela nic obědnávat a tjelíčko by měla jako tjenoučké jako tjetiva.

alf*
hodnocení

0x

nevím co na to PACHové, ale aby se jim také nevybavila jedna věta z jednoho legendárního seriálu z lékařského prostředí kterou tam pronesl starší lékař k sestře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]