Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , byla jsem podvedena. Obědnávala jsem si po inzeratu přes email přášky na hubnutí. Bohužel jsou na předpis. po zaplacení 1299 kč jsem doma zásilku otevřela , a zjistila jsem že je prázdná. Mužu stím jít na policii?
V podstatě můžete být spokojena. Je-li pro Vás zmiňovaný obnos tak citelnou ztrátou v rozpočtu, pak je účel splněn - nezbyde Vám již tolik peněz na útratu za jídlo a tím pádem se dá předpokládat, že by mohlo dojít k jisté redukci hmotnosti, zcela jistě větší než když projíte tutéž částku a ještě k tomu tyto "zázračné léky"!
To nevím, zatím jsem neslyšel, že by byl někdo stíhán za nákup "předpisových" prášků od někoho, kdo je nabízí bez předpisu (ovšem je pravda, že podobné kauzy nevyhledávám). Koneckonců jste možná ani nemusela vědět, že jsou na předpis.
Ale příště nakupujte prášky jen v lékárně. Jak už tu někdo psal, asi je pro Vaše zdraví dobře, že žádné nedošly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.