Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex před operací tříselné kýly

Od: 2874® odpovědí: 6 změna:
dobý den všem! mám problém, dnes mi zjistili tříselnou kýlu! budu tedy oběhávat předoperační vyšetření než mi jí odstranějí. mohu provozovat sex v době před operací? nevadí to kýle? poraďte, děkuji moc tomáš

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Vyšetřující lékař tě jistě upozornil na rizika spojená se zvýšenou námahou. *stop*
hodnocení

AHOJ, DÍKY! UPOZORNIL ALE KONKRÉTNĚ O SEXU NEMLUVIL! JAK TO TEDY JE? CO RADÍŠ? DÍK MĚJ SE A BUĎ ZDRÁV!
Máš-li neodolatelnou chuť, což dovedu pochopit, věnuj se sexuálnímu sportu ráno, kdy ještě není kýla vyhřezlá. Pokud by se začala zvětšovat moc, pocítil bys to velmi dobře... ;)
hodnocení

ČAU, TAK VČERA JSEM SE PTAL SVÉHO CHIRURGA A SEX PRÝ NENÍ PROBLÉM! DOSLOVA ŘÍKAL CO HRDLO RÁČÍ! :))

karin*
hodnocení

0x

Manžel byl operován před rokem a půl.3 měsíce čekal na operaci.Musel si dávat pozor na námahu a taky na wc,ale při sexu neměl

problémy,samozřejmě žádné artistické výkony.Ovšem ,pak měl skoro rok občas bolesti v oblasti varlat,že neměl na sex ani p

omyšlení.Po roce bolesti ustoupily.Operaci mu provedli laparoskopicky.

Přeji hodně štěstí

hodnocení

ahoj děkuji za hroznou;) zprávu! operaci mám 18.4. a říkáli že je to malé! operaci mi budou dělat normální cestou! pravě snad proto co potkalo tvého může po operaci laparoskopií! ahoj a stálé zdraví! t

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]