Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je ještě nějaká šance

Od: huli odpovědí: 4 změna:

Dobrý den uvítám jakou koliv odpověď. Už jsem byl párkrát zamilovaný, ale nikdy jsem neměl vztah až jsem poznal jednu dívku. Z počátku jsme byli přátelé, asi po 5 měsících jsme se chytli, když jsem jí pozval na čaj, ale bylo to více méně, že má o ní strach táta. Já jsem výbušný a v tu chvíli jsem si to moc neuvědomoval, později se omluvila, že mě má ráda a že to tak nemyslela. V té době, jsem měl ještě facebook a ona si mě odebrala z přátel, vynadal jsem, jí, že nejprve se udobřuje a potom ukončí přátelství. Asi po třech dnech mi napsala sms, že si mě odebrala, že chtěla zjistit, co k ní cítím, že mě má v srdci, ale ať jí už dám pokoj. Mě to nedalo a druhý den jsem jí napsal dopis, kde jsem vše vysvětlil a zdůrazil jak jí mám rád. Týden byl klid, napsala mi sms, že mi chce předat dopis. Následně jsme spolu šli ven a měsíc spolu chodili. Jenže ona mi zničeho nic napsala, že není připravená na vztah a, že vše končí. Cítili jsme vzájemnou lásku. Alespoň to tvrdila, že jí cítí také. Plánovali jsme nový pomalejší začátek, ale vše vypadalo, že jí nutím do vztahu co nejrychleji. Několikrát jsme se pohádali a ani květina, nic nezpravila. Ovšem za dva dny jsem měl od ní nepřijatý hovor, samozřejmě, dělala, že nic neví. Po třech dnech jsem jí napsal, že si uvědomuji své chybování z nezkušeností a své zachování. Její odpověď, zněla, že je prostě konec. Šel jsem jí navštívit a bylo vidět, že z mé návštěvi má evidentně radost. Později mi napsala, ať na nic nečekám, Po další chvíli jestli chci aby byla smutná a já odepsal, že to ne, že jí miluji a ona odepsala, ať jí zkusím tedy znovu něčím okouzlit, ať je jistá, že si nic nenamlouváme. Kdyby nic necítila, asi by tu větu už nenapsala, že? Nemohu přijít na kloub jak na tom u ní sem a nemohu se jí zeptat, poslední dobou je podrážděná, na mé zachování. Já jsem si, ale jistý, že s ní je mi krásně, cítím k ní skuutečnou lásku. Podle znamení si dívky v jejím znamení rády nechávají říkat, jak moc je dotyčný miluje, ale já bych chtěl vědět, jestli je normální, že mě testuje, kolik vydržím a že se jí nevzdám. Stojí ještě o mě?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

2x

Možná si slečna přečetla, že chlapi rádi dobývají, ale trošku neodhadla míru. A nebo neví, co chce.

Ať jí něčím okouzlíš? Možná by mohla docenit už tu trpělivost, co s ní máš.

K otázce - šance je. Tak ať už to opadne jakkoli, věř, že to bude ta nejlepší cesta. Jestli spolu máte být, tak budete.

Hodně štěstí.

doplněno 03.03.11 18:57:

Možná jí jen lichotí, když jí pořád dokazuješ lásku? Těžko říct.

doplněno 03.03.11 19:02:

Jestli měla problémy, tak je možná lepší, že si je vyřeší sama. Až si to urovná, s čistou hlavou bude na vztah připravenější a bude se moct soustředit právě na váš možný vztah. :)

huli
hodnocení

Děkuji mnohokrát za odpověď :) určitě mi pomohla. dříve jsem jí okouzloval stálou romantikou, ale měla určité rodinné problémy a stále byla, pryč a přestali jsme si tak nějak rozumět, ale věřím, že spolu máme být :) děkuji

huli
hodnocení

Ano je to možné, že jí dokazování lichotí. děkuji

huli
hodnocení

Určitě, děkuji za povzbuzení :) a přeji krásný večer :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]