Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat co mám dělat nebo jak reagovat na vztah dál s partnerem mám komplikovaný vztah každý 3 den se hádáme, ale dneska mě urazil sme spolu skoro 2 roky ja se ho ptala zda si mám vzít na jednu událost šaty a on mi řekl a co chcš ukazovat ty tvoje hnusný zjizvený nohy, celkem hodně mě to zasáhlo pak se divil , že když du domu ani mu nedám nedám pusu a nevybavuju se snim v tu chvíli jsem nevěděla vbec co řict když pronesl tu hnusnou větu.
Co máš dělat? O čem ještě uvažuješ, pryč od něj. Já teda do manželky rejpu už přes 20 let (ačkoli u nás je to vzájemné), ale takovej hnus bych si vživotě nedovolil, i kdybych si to nedejbože v duchu myslel. Tohle mi nepřijde jako legrace či rejpání od partnera, ale pěkně hnusná urážka nejtěžšího kalibru a ty do vztahu nepatřej.
Je to od něj naprosto neomluvitelné. Také do sebe s manželem schválně rýpeme, ale jen z legrace a ne takto ošklivě. Oba víme, že je to sranda.
1/ Na ty šaty bych se ho ani neptala. Mnoho chlapů nemá o módě velké ponětí a tak bych si oblékla to, co sama uznám za vhodné. Po té akci by možná ani nevěděl, co jste vlastně na sobě měla.
2/ Pokud máte opravdu na nohou jizvy, měla jste se sama rozhodnout pro pěkný kalhotový komplet. I když za jizvy po zranění či operaci nikdo nemůže, vypadala byste lépe a jistě byste se i lépe cítila. Každá žena by měla to pěkné na sobě podtrhnout, to méně pěkné potlačit.
3/ Proč se takového hulváta držíte? Určitě máte na lepšího chlapa, který Vás nebude urážet a zesměšňovat.
4/ Proč se on drží Vás, když se k Vám takto chová? /jste bohatá?/. Jinak ať si najde nějakou s dokonalýma nohama a Vás nechá v klidu žít. Nejlepší by bylo, kdybyste mu pod stromeček nadělila kopačky. To by si zasloužil! Jaga.
Píšete, že když jdu domů, ani mu nedám pusu a nevybavuju se s ním. Pochopila jsem správně, že docházíte k němu? Asi vás raním, ale mi to příjde, že o vás nestojí, nesnaží se o váž vztah. Vy, až vás vztek přejde, příjdete znovu a znovu a vůbec nechápete, že o vás nestojí, že už vám buď přímo nebo nepřímo řekl, ať jdete pryč. Když ale příjdete, přišel za ním sex, tak proč toho nevyužít?!
Tyhle ty naprosto surové řeči o tom všem vypovídají. Toto je odmítnutí a projev opravdového pohrdání a odporu.
Mám velikou radu. Nevysvětlujte, nechtějte vysvětlení, nerozcházejte se s ním hlučně a bolestivě. Prostě ho v sobě odmázněte a už za ním nikdy nechoďte a nikdy s ním nemluvte. Jsme určitě každá jiná, ale já bych to takhle udělala.
Dobrý den. Sereno, je na Vás, jak se s tím vyrovnáte. Ale pro pár slov (byť ošklivých) se lidé nerozcházejí. Spíš by Vám mělo dělat starost to, že se ve Vašem vztahu tak často hádáte. Jen Vy sama víte, jaký je Váš vztah doopravdy a proč v něm zůstáváte. To, že Vás partner urazil je jasné. Ale proč to udělal? Proč se k Vám takto chová? Asi proto, že mu dovolíte. Těžko posoudit, neznáme vás ani jednoho, ale to, že se urazíte není řešení. Pokud nejste ve vztahu spokojená, pak Vás přece nikdo nenutí v něm nadále setrvávat a nechat se od partnera urážet a ponižovat. Partner to přehnal, ale co s tím budete dělat, je jen na Vás. Jste spolu téměř 2 roky, za tu dobu se jistě znáte a víte, co můžete jeden od druhého očekávat a co ne. Popřemýšlejte o tom, jak pevný je váš vztah, jaké má hodnoty a zda Vám stojí za to, setrvávat v něm dál...Nechci omlouvat Vašeho partnera, ale každý máme občas svůj hloupý den, jsme podráždění a vypustíme z úst to, co nás třeba v zápětí hodně mrzí...A práh tolerantnosti a trpělivosti máme též každý jinak nastaven...To je třeba si uvážit, než začnete dělat jakékoliv rozhodnutí co se týče vás dvou...Pokud se k Vám partner chová jako hulvát často, je to je to opět jen na Vás, jak dlouho si to necháte líbit...
Kazdy se hada, nekteri do sebe z legrace rypou, ale jsou limity, za ktery se proste nechodi. Kdyby mi tohle rekl partner a i se omluvil, tak to vyrcene a tu bolest uz proste pryc nevezme. Ten vztah je mrtvy. Bohuzel my zeny casto prodluzujeme neco, co uz nefunguje. To znam z vlastni zkusenosti.
Pryc od nej. Nekde za rohem ceka muz, ktery si vas zaslouzi
Dobrý den, podobného debila (pardon všem), jsem kdysi měla taky. Narážky na denním pořádku, pořád jsem nebyla dost hubená, když jsem promluvila, tak jsem ho ztrapňovala. Nyní mám přítele, kterému nevadí moje porucha pigmentu vitiligo a můj větší zadek mu přijde strašně sexy.
Takže pryč od takového, chcete se snad celý život hádat a poslouchat urážky?
nemyslím to nějak zle , ale třeba vám řekl pravdu a bohužel pravda bolí . Taky jsem upřímnej a když se někdo na něco zeptá odpovím přímo . Někdo řekně , že mohl být ohleduplnější ,ale co vám tedy měl říc? Měl si vymyslet něco jiného?
Treba to pravda je, ale mohl to rict tak, ze mu na partnerce zalezi. Napr. Vis, saty ty slusi, ale zduraznuji jizvy na nohach, ale jestli se v nich citis dobre, tak tak jdi. Popripadne myslim si, ze by ti kalhotovy kostym slusel vic... atd.
Artíku, promiň, ale "hnusný zjizvený nohy" není už ani tak upřímné, jako zraňující a směrem k partnerce hulvátské a urážející.
doplněno 18.12.12 13:52:No, to už je na tazatelce...
artiku, já osobně se děsím upřímných lidí, kteří si pletou upřímnost s nevychovaností. Schovávají za oteřenost potřebu ublížit, ranit, ponížit a sám získat pocit, že je dokonalý a nad kritizovaným. Jsou věci, které se prostě na plnou hubu nemoho a nesmí říkat. Nevím, zda by se vám líbilo, kdyby vám někdo řekl pravdu o vás tak, jak vás vidí on, na plná ústa. :D Opravdu, když jste takhle upřímný k ostatním, jste upřímný i k sobě?
ano , vůbec mi nevadí , když mi někdo řekne na plnou " ústa" pravdu ,ale je otázka , jestli to mě zajímá .Nepotřebuju se ptát ,jestli mi tohle sluší nebo ne , když se zeptám musím čekat pravdivou odpověď a tu přijmout .
Ani mě nevadí, když mi někdo řekne na plnou hubu pravdu, i já to tak často dělám, ale říct holce, se kterou chodím - a myslím to vážně - hnusný zjizvený nohy? To není o upřimnosti, ale o tom, že dotyčný je pěkný hovado. Sorry, ale normální člověk se takhle nevyjádří. Taky klidně manželce řeknu, že ji leze špek z trička, když se zeptá, ale takhle hnustně? To snad ne. Osobně zastávám názor, že chce-li být ženská pochválena, má správně říct - že mi to sluší... pak kývnu ANO. Když se zeptá, co tomu říkáš, řeknu svůj názor (občas se jde díky tomu přestrojit), ale nevidím důvod proč je z holkou, které řekne tohle... To bych z huby nevypustil snad ani při Italském rozvodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.