Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyvíjení ochlupení vs věk

Od: rallyeman odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, dokázal by mi někdo odpovědě, do kolika let se vyvíjí ochlupení? Mám na mysli, do kolika let se ochlupení zhustšuje, zvýrazňuje, chlupy sílí.
Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To je individuální.

gp*
hodnocení

1x

Přesně tak, je to individuální. Záleží jestli u ženy nebo u muže, ve kterých místech a pod. U někoho to může začít v deseti, u někoho ve třinácti, u někoho v patnácti. A opravdu záleží i na jakých místech. Na hrudníku to bývá třeba až kolem 20ti nebo někdy taky vůbec. :) Celkově si ale myslím, že není o co stát:D

gpo
hodnocení

0x

Je to asi velmi individuální. Např. já jsem muž, 41 roků, první náznaky ochlupení v rozkroku se mi objevily až ve 14 letech (asi poslední z kluků ve třídě), první chlupy na prsou až v 35 letech a dodnes se mi zahušťuje porost na nohách a na hrudníku, jako bych byl ještě v pubertě, vousy mi rostou jenom pod nosem a na bradě. Sám nevím, jestli je to normální...

rallyeman
hodnocení

Asi buďte radši, já jsem chluaptej jak medvěd už ve 20-ti a zajímalo by mě, kdy se to tak nějak ustálí :-/
Každopádně bych se chtěl ještě zeptat. Rekreačně jezdím na kole a mám cyklistický dres, ale pod ním mě kouše celé tělo. Chlapi, co se mnou jezdí, mají oholené ruce, nohy apod., ale nechci se jich ptát, jak se holej, zas abych nebyl za buzeranta. Takže co používat? Normálně žiletkou na mokro, nebo s pěnou, nebo nějaký depilační krém, voskové pásky?
Děkuji.

gp*

Řekla bych asi, co snesete. Žiletkou a pěnou to můžete dělat každý den, rychle to dorůstá a může to pěkně svědit a třeba i zarůstat. Depilační krém vydrží podobně "dlouho", ale asi záleží jak rychle vám to poroste. Nejdéle vydrží voskové pásky tzn. vytrhat, ale záleží co vydržíte.

martinaa*

Ostatnich cyklistu se urcite nebojte zeptat, cykliste se holi bezne, s orientaci to nesouvisi:) moji kamaradi sportovci rozhodne nepouzivaji ziletky, protoze to vadi dresu, ruzne se zapichuji, zanecuji. Pouzivaji depilacni kremy (weet, opilka) a voskove pasky, nekteri take dochazeji na depilace do salonu, ale to uz jsou spise profi cykliste.:) po pouziti kremu zustavaji chloupky stejne silne, pokud je budete pravidelne vytrhavat voskem, budou se zjemnovat a ztencovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]