Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovní neschopnost na 4 dny?

Od: diego21 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den řeším teď před Vánocema jeden problém. Jde oto,že nemám už žádnou dovolenou a mezi svátky si musím vzít v práci neplacený volno. Děláme jenom do čtvrtka tohoto týdne.

Problém je v tom, že na mě něco leze. Měl sem dnes horečky a nebylo mi dvakrát dobře, zabírá akorát paralen. Nejrači ybch si vzal neschopenku, ale problém je v tom, že bych se chtěl nechat uschopnit v pátek což by bylo neschopnost na 4 dny? A to asi mi doktor nenapíše co? Nechci totiž promarodit celý svátky nehledně na to, že v práci po pátku asi nikdo nebude komu bych dal ukončení neschopnosti.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Pokud byste si nechal vystavit neschopenku na 4 dny, pak stejně první tři dny nejsou zaměstnavatelem placené...A to Vám vyjde pomalu na stejno, jako neplacené volno...

doplněno 17.12.12 21:36:

Vždycky záleží na domluvě s lékařem. Myslím, že Vám potíže dělat nebude.

diego21
hodnocení

ano to vím moc dobře že první 3 dny nejsou placené, ale zase za mě bude odvedeno soc. a zdravotní ne? jde oto jestli by mi to doktor vystavil dejme tomu zítra a v pátek bych si přišel za níms tím, že chci ukončit neschopenku? Jestli by v tom nebyl nějakej háček?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]