Nejste přihlášen/a.
Dobrý den řeším teď před Vánocema jeden problém. Jde oto,že nemám už žádnou dovolenou a mezi svátky si musím vzít v práci neplacený volno. Děláme jenom do čtvrtka tohoto týdne.
Problém je v tom, že na mě něco leze. Měl sem dnes horečky a nebylo mi dvakrát dobře, zabírá akorát paralen. Nejrači ybch si vzal neschopenku, ale problém je v tom, že bych se chtěl nechat uschopnit v pátek což by bylo neschopnost na 4 dny? A to asi mi doktor nenapíše co? Nechci totiž promarodit celý svátky nehledně na to, že v práci po pátku asi nikdo nebude komu bych dal ukončení neschopnosti.
Dobrý den. Pokud byste si nechal vystavit neschopenku na 4 dny, pak stejně první tři dny nejsou zaměstnavatelem placené...A to Vám vyjde pomalu na stejno, jako neplacené volno...
doplněno 17.12.12 21:36:Vždycky záleží na domluvě s lékařem. Myslím, že Vám potíže dělat nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.