Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kloubní výživa - kolagen?

Od: radekk* odpovědí: 5 změna:

Zravím rádci. Zajímal by mě Váš názor na kloubní výživu. Zda kolagen, nebo něco jiného a jak ušetřit. Za odpovědi díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

0x

Domácí sulc od maminky. *palec*

eulalie*
hodnocení

0x

Nu ano. Domácí huspenina z vařených vepřových nožiček. Tam máte kolagenu docela dosti. A nožičky jsou docela levné. Asi tak 1 Kč za 1 kg. Nic levnějšího a přírodnějšího asi na trhu nenajdete.

mrnikdo
hodnocení

0x

Presne tak a naprosty souhlas s predeslymi. Vsechny ty preparaty jsou predrazene jak cyp a je to jen o marketingu. Stejne tak slavne doplnky stravy. Naposledy me dostal SMOKLIN *ee* Za chvili bude i neco ve stylu DROGIN - kdyz uz fetujete *smich*

hodnocení

0x

Takovou otázku jsem v jiné formě položila svému ortopedovi. Je to kapacita ve fakultce. Žádné ořezávátko. :DPod jeho pohrdavým pohledem jsem se sesula jak sněhulák na jaře. Jen se zeptal: Víte co je v žaludku? Co dokážou zažívací šťávy? Jestli vám to pomůže k pocitu, že jste udělala vše ve prospěch svých kloubů, tak si nějaký geladrink kupte. Jakýkoliv. Je to jedno. Trávicí šťávy to stejně zlikvidují. *sok* Byl se mnou hned hotový, nic mi vysvětlovat nemusel. Jo a ještě utrousil něco o tom, že každé kilo, které zhubnu, prospěje mým kloubům více než cokoliv jiného. *jasne* A fertyk!

mrnikdo

No ze by travici stavy vsechno zlikvidovaly je taky blbost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]