Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrovský slon vs restaurace

Od: milka1* odpovědí: 5 změna:

V Praze Lysolajích stával kdysi dávno obrovský slon a v něm byla restaurace. Chtěl bych se o tomto něco dozvědět a jestli by bylo i nějaké foto tak to by bylo uplně vynikající. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

4x

tady je to na obrázku

doplněno 03.03.11 00:14:

26 místo ze 7 divů Prahy :

praha6.cz/... - stařenka

Obrovský slon vs restaurace
milka1*
hodnocení

Díky Vám moc, my jsme tam kdysi pracovali ale to už je tak 25 let a to tam byly jenom zbytky nohou a nikdy se mi nepodařilo zjistit něco bližšího..

karina*

pt a zajdo!

To jste i mně udělali(y) radost, trochu si na slona vzpomínám (tedy ne z doby cisaře*smich*) .A také už mě napadlo jak skončil.Už to díky Vám vím *palec*.Karina

jabraka*
hodnocení

0x

Kdysi jsem v Praze 6 pracoval ale tuto atrakci už nezažil.Údajně byl výstavním pavilonem Měšťanského pivovaru na výstavě v roce 1908.Pak restauraci majitel přestěhoval do Sedlce.železobetonová stavba už podlehla zubu času.Pt starka mě předběhla,tentýž obrázek jsem našel na různých stránkách,asi je to poslední,co zbylo.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]