Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ach ta láska

Od: zabka* odpovědí: 4 změna:
Ač ráda všem známým poradím, tentokrát bych potřebovala radu já. Mám jednoho kamaráda (no všichni ostatný by mohli říci přítele), se kterým zhruba rok trávím veškerý volný čás. Ač každý bydlíme jinde, uléháme každý večer spolu do postele a ráno se vedle sebe probouzíme. Trávíme společně dovolenou a víkendy s jeho sedmiletou dcerou. O společném bydlení se nechce bavit, protože se s ním před rokem rozešela přítelkyně a má špatnou zkušenost s bývalou manželkou. O jeho minulosti toho vím dost a hlavně to, že i když byl zadán, tak měl vždy bokem spřízněnou duši do postele. Vlastně jsem tak fungovala i já zhruba 6 měsíců. I když mi nyní tvrdí, že mi nebyl nevěrný, tak to není pravda. Co mám udělat? Veškerá snaha o rozhovor je marná, nikdy mi totiž na moje otázky neodpoví a jen se vymlouvá, že sám neví co chce. Už takhle dál nemůžu, protže nevím na čem vlastně jsem! Nemůžu mu dávat lásku, kdy s ní takhle nakládá. Jenže taky nemám dost sil to s ním skoncovat. Myslíte že tu je ještě nějaká naděje, nebo se mám už konečně rozhoupat? Díky za radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nevím jakou radu chceš, zdá se mi, že jsi pro něj jen dívka do postele a jinak Tě asi nebere. Má Tě jistou a jinam nemusí chodit. Podle toho jak to čtu je asi dost náruživý. To se a si musíš rozhodnout sama, protože můžeš skončit jako jeho bývalá žena a budeš zase až ta druhá. Třeba už seš. Nechci nic malovat na zeď, ale rozmysli, zhodnoť budoucnost, co chceš, sex, lásku, partnera, manžela*nevi*.

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Když Tě tento vztah"nebaví"tak je nejlepší ho skončit.Je vidět,že pro Tvého přítele jsi dobrá tak do postele ,ale Ty máš na víc.Najdi si přítele s kterým si budeš více rozumět a vše si budete říkat na rovinu .Přeji hodně štěstí.*srdce*

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Souhlasím s ostatními. Děláte mu jen mluvící matraci. Pokud Vám to vyhovuje, dobře. Pokud to chcete změnit, řiďte se tím, co Vám radí ostatní. Hezký den.

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahojky souhlasím se ZWIKY,jeto opravdu co by si měla uděalt,rychle udělat tečku,šlape po tvích citech,SO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]