Nejste přihlášen/a.
Jakou oktavii mám koupit.Rozmýšlím se mezi moderní 1,2 TSI PRIMA s malou spotřebou, ale bez palubního počítače
(na který jsem si z Fabie hodně zvykl), nebo 1,6 Tour se starou maskou a spotřebou větší o 1,5 litru, ale levnější o 40 tisíc.
Najedu asi 12000 km za rok , a to po okrskách (po dálnici asi 5%).
Děkuji za názory.Jaroš.
Ono ta spotřeba u TSI mnohem víc zavisí od jízdního stylu a zatížení motoru, takže opravdu můžete jezdit okresky za šest litrů, ale pod zatížením a využití maxima výkonu to bude hned jednou tolik. Takže záleží na vaší noze, ale tsi mnohem lépe jezdí odspodu, takže není nutné tolik točit, auto táhne v podstatě od volnoběhu a malý motor je lehký, tak s autem nemá žádný problém. Pokud neřešíte těch 40tis navíc, bral bych novější technologii. Pokud bych měl jít do benzínu, o atmosféru bych já osobně ani neuvažoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.