Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce(brigáda) na léto s přítelem v zahraničí

Od: martinaaaa odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Ráda bych jela do zahraničí na brigádu někam na jih, kde je teplo. Mám přítele, proto se mi nechce jet do zahraničí na 2 měsíce sama a být bez něj... Asi tušíte kam tím mířím... chci se zeptat na vaše zkušenosti a rady, popř. jestli jste byli v zahraničí alespoň ve dvou a máte dobrý tip a kontakt na nějakého zprostředkovatele takové práce, byla bych vám vděčná. Je to těžké být bez přítele celé léto, a nemám peníze a žádnou dobrou brigádu na to,abych si vydělala na budoucí rezervy při studiu, také třeba na dovolenou(ještě nikdy jsem nebyla u moře na dovolené) proto bychom to také chtěli spojit i s prací.. u toho moře, kdyby se náhodou poštěstilo...někde např. v Itálii nebo prostě kde by byla možnost a přes důvěryhodného zprostředkovatele práce.. neumíme italsky nebo nějaký jazyk tam z těch zemí, ale snad by nebylo těžké samostudiem se naučit pojmy,které bychom používali v té práci...prosím vy kdo o tom něco víte, přes koho by tohle bylo možné, jaké jsou platové možnosti .. je nám celkem jedno jaká země, kde je teplo, ale zase taky ohledně platu, nákladů aby se to vyplatilo..Děkuji moc za vaše příspěvky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzejny*
hodnocení

0x

Zkus prohledat net, ale pro mě již by to byl holý nesmysl a prakticky sebevražda...pokud by nezařizovala takovou brigádu tvá škola (nebo SA) , kde by byla jakás takás jistota nepouštěj se do toho...jela jsem minulý rok, přesně jak říkáš, na jih, s kamarádkou..osvědčená agentura, mělo to být krásné léto u moře..výdělky jsou malé -za 3 měsíce to mělo být asi 40 000 - ale sama si musíš platit (ve všech agenturách) -letenku (10 000) registrační poplatek a poplatek za zprostředkování práce (minimálně 5000)..peníze ti zaměstnavatel pomalu tsrhává za každou rozbitou skleničku, plus jídla málo a při jižních cenách (já byla konkr v Řecku) 4eura za jogurt nemáš šanci vydělat, děláš bez jediného dne volna, i když ti ho ze začátku slibují...práce vůbec neodpovídala smlouvě, my s kamarádkou ještě skončili ve vězení a zaměstnavatel se nás pokusil znásilnit...vyzkoušely jsme 2 agentury jedna SWS GROUP doporučuji se vyvarovat a druhou si nepamatuji, protože to už zařizovali příbuzní z Čech, když my už byly pryč...díky této zkušenosti jsem získala kontakty na spoustu lidí, kteří se takhle vypravili pracovat - znám několik lidí, co se vydalo do Španělska, na Kanáry, na Řecké ostrovy, do Itálie i na Baleárské ostrovy...všichni mají obodbnou zkušenost, co my...každopádně najdeš na netu i nadšence, kteří by si takovou brigádu dali každý rok- jsou o tom různé blogy, ale po svých zkušenostech nevěřím, že to nepíšou některé agentury... vážně si dej pozor...my to podcenily a volat z vězení na ambasádu, být bez dokladů, peněz, svých osobních věcí, je strašné..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]