Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měsíční kontaktní čočky

Od: katty* odpovědí: 3 změna:

Najde se někdo, kdo by mi poradil? Nosím 14-denní čočky Johnson and Johnson. Nyní chci přejít na měsíční. Jaké máte kdo zkušenosti. Jakou značku používáte?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Pokud Vám vyhovuje určitá značka, neměňte ji. Pokud se o čočky dobře staráte, ty 14 denní Vám můžou vydržet tři týdny i více.

andilegh*
hodnocení

0x

Byla jsem na tom stejne jako vy:)... Byli mi doporuceny k.c. SUREVUE a nosim je jiz radu let:)

ivetakucisova

Ahoj:) Já taky přešla ze 14-denních na měsíční. Konkrétně na tyhle cockyshop.cz/... a bez problému ale někdo na to může být přecitlivělý a nemusí mu to vyhovovat. Proto bude asi nejlepší, když budeš zkoušet a zjistíš, které ti sedí nejvíce:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]