Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat žen ...Chodím už dva měsíce s černochem,je velice milý,pěkně urostlý a celkem nám to klape ,ale ještě nedošlo na sex a mám pocit že brzy na něj dojde,mám s toho celkem strach protože mě stačí když vidím jakou má na kalhotech bouli,sice mám radši větší přirození,ale u něj nevím co mám čekat...máte nějáká takovou zkušenost,Děkuji předem.
kolik hloupých ženských doplatilo na to,že chodí s kubáncem, nebo arabem,třeba i černochem.Pak mají děti,odstěhují se s ním do ciziny a pak teprve zjistí,jak se nachytaly,protože v takových zemích většinou vládne tvrdá ruka muže a ženská musí už jen držet hubu a poslouchat.Když ptáčka chytají,pěkně mu zpívají...
Zatím jo,muj bejvalej byl taky celkem vyvinutej,ale takovou jak on neměl,proto mám trochu strach,nikdy jsem černocha nahatýho neviděla.
Niky. Pokud je Váš přítel takový, jaký má přítel být, tj. ohleduplný, zvolí takovou techniku, že Vás případný přebytek nebude bolet. Pokud takový nebude a Vy budete trpět, nevidím jeden jediný problém v ukončení styku z Vaší strany. Možná by bylo dobré jej před aktem upozornit, že se bojíte a požádat, aby byl něžný. Co jiného chcete slyšet? Žena má tu schopnost, že se přizpůsobí, ale ne hned. (třeba takový anální sex je také o přizpůsobení těla).
Čím je větší orgán v klidu, tím menší bývá rozdíl mezi klidem a "neklidem". Většinou... Pravda je, že čím tmavší pleť, tím mívá většího "kamaráda", ale pravidlo to není.
Nejsem sice žena, ani "nějaká", ale vzhledem k mému bisexuálnímu zaměření s tím mám i určité zkušenosti...
A pokud se máte rádi, strach nemějte, rád na Vás bude něžný a nebude spěchat, jak už je výše psáno!
Jako chlap bych do to raději neměl komentovat, určitě pak budu obviněn ze závisti a bůhvíčeho, ale jen vás chci varovat, abyste nebyla zklamaná. Oni totiž černoši nemají zdaleka takový "zcvrkací reflex", jako my, bílí severští kluci. Takže se klidně může stát, že ho bude mít při erekci zhruba stejně velkého, jako v klidu.
Myslím že obavy z jeho "nářadí" jsou to nejmenší. Uvědomte si, že černoši:
1. mají jiný přístup k ženám - po celé generace pro ně byly jen majetek a ohled na ně byl pramalý a ještě menší když byly "manželky"- těžko spoléhat na to že když dotyčný žije odmala v evropě, tak bude naprosto jiný.
2. Jestli žije ve své komunitě, tak se můžete celkem spolehnout že z Vás nakonec bude majetek. Když ptáčka lapají... ono je na tom hodně pravdy. Tak pozor, ať neskončíte tady sama a Váš milí černoch odjede s dětma kamsi do zahraničí.
JE TO NAPROSTO JINÁ KULTURA!
Tak ji nestraš dopředu. Od exotického povyražení k manželství je ještě pár skoků daleko ...
Holka je rozumná, teď v mládí se vyřádí a rodinu založí s Pepíkem Navrátilů
Ba právě.Holek,které uvěřily sladkému zpívání před dítětem a pak,když si ho s dítětem vzaly,jen koukaly,jak se člověk změní.Když nejde o nic,jen sladké schůzky,je každý sladký úsměv.Ale člověk se vybarví až při nějaké životní zátěži a stereotypu života po svatbě.Zvlášť když je to kultura odjinud.Když už nic nepomůže,tak alespoň zjistit,jak to chodí u jeho rodičů.Ale asi to taky nepomůže,jeho matka tam žije od narození,takže si asi na to zvykla a nebude si stěžovat.Je jim vtloukáno od narození být ticho a poslouchat svého muže Prostě jiná kultura
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.