Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konopí a jeho účinky

Od: zdenka12 odpovědí: 6 změna:

Jaký je rozdíl mezi technickým konopím a tím konopím, které pomáhá k léčbě?

Pomáhá na revmatoidní artritidu? Já slyšela že ano. Může mi někdo něco doporučit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Posranci v parlamentu už rozhodli,že oficiálně lékař napíše recept.

JABRAKA

zdenka12
hodnocení

To mohli, což mi není moc platný. Půl roku jsem brečela jen abych dostala žádanku na pitomý vyšetření, takže nečekám, že by mi tohle doktor napsal.

nicozjb*
hodnocení

0x
Zní to možná blbě ale nemáte v okolí možnost sehnat klasiku? já to nakládala do alpy a kdysi jsem kupovala takovou mast bez ničeho v lékárně v klasickém hmoždiří jsem čerstvě natrhané listí rozdělala a smichala cca 14 dní a pak jsem mazání používala
zdenka12
hodnocení

Já už na to myslela, ale bohužel o nikom nevím, snad bych si to i vypěstovala jak jsem už zoufalá, ale semínka jsou pěkně drahý a nevím, jestli je nejlepší nápad to kupovat na netu.

kokin

Dobrý den,my používali mast ze sádla a klasiky a pomáhala.Dnes se to dá sehnat všude,ale je to hodně o známostech,odkud jste?

zdenka12
hodnocení

Z Liberce, teda kousek od, ale to nehraje roli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]