Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, naprosto bez problémů jsem koupil přes net z U.S.A. pár věcí, hlavně céda, dneska jsem chtěl koupit el. past na myši za 95 USD a u dvou shopů kde to mají mi to zahlásilo že do mé destinace (tedy Česka) to nejde poslat.. Máte s tím někdo zkušenost? Měl jsem zato že embarga už neplatí. Předem díky za odpověď, hezký den, Martin.
Využijte možnosti logistický společností - v americe jich je jak šlupek , najděte si na netu firmu která přeposílá, pošlete to jim na jejich adresu v USA a oni Vám to za poplatek přepošlou.
Díky, asi to tak dopadne ale štve mě to, bude s tím práce a vícenáklady. Buď žijeme v pěkný p*deli nebo si to o nás myslejí, to první je špatné a druhé ještě horší.
Ještě bych zkusil nalézt produkt u jiného prodejce, který může zasílat do CZ.
doplněno 27.02.11 18:34: Pokud sem uvedete odkaz na produkt třeba ho nalezneme
Dobrý den, tak je to tahle věc:
Zkoušel jsem to hledat na českých webech ale bez úspěchu, taky jsem na to neměl čas a náladu, fakt mě namíchlo že třeba céda si z Ameriky kupuju úplně v pohodě a tohle nejde. Napadlo mě jestli za tím nejsou nějací pseudohumanističtí ochránci myší, ale nechci aby to zavánělo paranoiou. Asi to dopadne tak že nějakému známému z U.S.A. pošlu PayPalem 99 USD na přístroj, 10 USD na poštovné a něco na pivko za ochotu, pošle mi to jako gift a bude. Všem Vám děkuji za ochotu s odpověďmi, hezký den, M.
Díky moc za snahu, ale bohužel stejný problém. Na Amazonu kupuji bez problémů třeba CD, koupil jsem tam i jiné věci, vše v poho, tuhle past tam mají dokonce o 4 USD levněji než u výrobce, ale nejde dát do košíku. Objeví se (už si to nepamatuji přesně) něco v tom smyslu že litují, ale tohle zboží nejde do uvedené země poslat. Ale i tak Vám děkuji.
Opravdu? Já jsem schválně zkusil při hledání vložit prodkut do košíku a bez problému jsem se dostal až k vyplnění adresy.
doplněno 28.02.11 12:26:V Country jde pak bez problémů zvolit Czech Republic
Dobrý den, opravdu to nejde. Já jsem tam zaregistrovaný, nakupuju tam a jsem spokojený, v country opravdu můžete zvolit Česko, můžete dát zboží i do košíku, problém nastane ve finální fázi a sice při placení. Měl jsem v košíku nějaká céda, kšandy a tuhle věcičku, vše O.K., ale poslali by mi vše kromě té pasti. Fakt Vám nelžu, vyzkoušeno.
Moc mě těší, že jsem Vás pobavil. Doporučuji koupit všechny možné klasické mechanické pastičky zde v různých super a hypermarketech, Jednotách, Domácích potřebách atd., vedle nich dát mechanickou pastičku Victor která je sice trochu dražší ale je to nebe a dudy, výsledek uvidíte sám. A aby bylo jasno nejsem jejich zaměstananec ani dealer. Jinak Vám přeji chatu či chalupu bez myší.
Mam chalupu i s mysma, matka je uspesne hubi timto vesko.cz/...
Kus syra, starej trvanlivej salam a je to LEFNEEE
Ano, a právě proto chci tu elektrickou pastičku, podívej se na video o ní. Ta totiž myšku jen tak poškádlí slabým elektrickým proudem a pak jí namluvený hlas vlídně domluví aby se do objektu již nevracela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.