Nejste přihlášen/a.
Ručil jsem v r.2006 na pujčku a ted mi prišel elektronicky platebni rozkaz co mam delat?
Pokud máte pocit, že žádný ručitelský závazek z ručení vůči věřiteli nemáte, tak podejte odpor. Pokud skutečně ručítelem jste, pak ihned zaplaťte dlužný obnos, či začněte splácet formou splátek. Tady není co vymyslet. Když se budete rozmýšlet ještě chvilku, tak se exekutor stane vaším věrným druhem a nic vám nepomůže.
A vy jste nebyl obeslán soudem?I když jste ručitel,tak soud Vás musel (nebo se pletu?) obeslat .Alespoň před cca 20 roky tomu tak bylo ale přesto,že se dlužník,ani jeho bývalka a právní zástupce nedoastavili,mi ručitelé jsme byli ti největší lumpové a nikdy se s náma nebavil.Paradoxně dlužník u PČR a bývalka dcera tehdejšího starostu .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.