Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holka ze školy - jak začít?

Od: marom* odpovědí: 3 změna:

Potkal jsem ve škole jednu holku. Dost se mi líbí a "pořád" ... naní musím myslet.Nevím proč ..nenašla by se nějaká rada jak z toho? ...Je mi 15 a ještě sem nikdy žádnou holku neměl :( .Uvažoval jsem že bych ji třeba napsal přes fb ale nevím jak začít, co napsat. Nenašla by se nějaká rada? :(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xxx*
hodnocení

2x

Nesmíš se bát s tím nikam nedojdeš nikdy v ničem :) Normálně jí napiš nebo oslov ve škole a narovinu jí někam pozvi na colu. Na holky určitě víc zapůsobí férové jednání a přímá otázka než všeljaké obkliky nebo prozvánění neznámím číslem. Teda alespoň u mě to tak fungovalo :) No a když řekne, že ne tak si řekni "alespoň jsem to zkusil a vím jak na tom jsem". Než aby jsi se užíral tím jak to mohlo dopadnout ;)

radar*
hodnocení

1x

Nedávno jsem měl v podstatě stejný problém a doporučuji to samé, jako předchozí rada (v mém případě to fungovalo). Podle toho, co jsi psal vypadáš jako trochu stydlivější typ(jestli nejsi, tak se tě následující text netýká) a bojíš se toho, jak na budou reagovat ostatní, jestli "pohoříš". V tom mi pomohlo "přehánění"-prostě si ironicky říkej- když se mi to nepovede, bude se mi celý kraj smát a ukazovat na mě prstem, nikdo nebude mluvit o ničem jiném a vyjde to na první stránce v Blesku i Šípu, jenom Aha trochu zaostá a dá to až na druhou stranu atd. Já jsem z toho přímo cítil, jak pitomě to zní a dodalo mi to sebedůvěru-pak jsem prostě šel za ní. A výsledek- mám holku.

re*
hodnocení

0x

Najdi si jinou, pak na ni přestaneš myslet *hej**haha**smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]