Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možno najít dobře placenou práci?

Od: vlaku* odpovědí: 9 změna:

Nemohu najít nějakou dobře placenou práci. Cokoliv a kdekoliv. Poradí někdo? Jsem pojišťovák. Pojišťovnictví nejvíce doplatilo na fin. krizi.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

1x

Napřed se musím podívat na sebe, co umím, zvládám, co mohu nabídnout.
Zda jsem schopen se uživit i sám a ne se nechat jen zaměstnat. Lidí je obecně dost.
Pojišťování je o zvonění, lovení a ukecání někoho. Jsou tací, co šněrují republikou, nájezdy na vesnice, města ..., i tady úspěšní. To mi jedna pojišťovačka, co nechtěla pochopit že si neprodloužím pojištění nakonec řekla, že se mnou ztratila svůj drahocenný čas. Já si myslím, že zase argumentovala blbě a neuměla mne přesvědčit.
Přemýšlet, dívat se kolem sebe, učit se nové věci, co chybí ... (mrknout na Den D v TV)

lui*
hodnocení

0x

Dá, záleží jen na tom co umíte...

jablotron.cz/...

hodnocení

0x
vnimate ten rozpor? Dobre placenou, a praci, to nejde dohromady... Vyjimky potvrzujici pravidlo jsou zamestnani, kde se pouzivaji vedomosti: informatika, farmacie, technologie, ucetnictvi, odborne cinnosti... Kamnari, elektrikari, chirurgie a pod., pak kryci podvody typu politika, kde kryji funkce funkce, a pod. Kseftiky, nic koser... Mozna umeni, talentove cinnosti. Jak u koho, kus od kusu.

lian1
hodnocení

0x

no už taky hledám dobře placenou práci, byla jsem pojišťovák ;)*smich*,chci nějakou manuální činnost,kde bude za mnou ta práce vidět...jj,krize je potvora,ale práce se nebojím,šla bych klidně i do podnikání,jen vědět s čím

buss

Pokud člověk "umí" jen pojišťovat, tak to není dobrá devíza... to je schopen dělat téééměř kdekdo. Třeba se podívat co se požaduje, a proč hledat, proč ně podnikat sám? A zase ta otázka - co umím, co nabídnu? Ano to je to, mít informace, nápad (když bych věděl na čem vydělám proč to někomu prozradit a nevydělávat sám, nebo nápad neprodat), dívat se kolem sebe ...
Postavit se na roh a žebrat, když už tak šmrdlit na kytaru, harmoniku ...
Tady jsou lidí zvyklí najděte mi, dejte, zařiďte. Chápu, že starší to nikdo minule neučil se o sebe postarat ale oni jsou tací i mladí. Jsme dost pohodlný národ, tady se už kecá než dělá..
Jak bysme se mohli mít .. viz i ty nemilované bojovníky pro boj ve vysoké trávě.

ladajaskva*
hodnocení

0x

Dobrý den. Co je to dobře placená práce? Já nemám tušení, co to znamená. Je to práce, kde se dostavím, nic kloudného neudělám a beru výplatu? A jaká částka je dostatená, aby se dalo hovořit o dobře placené práci? Je to 10, 20 , 50 , nebo více tisíc za měsíc? Víte ono je to relativní. Například já jsem dobrovolně odešel z relativně dobrého fleku z pracovního poměru do podnikatelské sféry a tudíž nehledám práci, ale vidím to z druhé strany. Mám jakýsi příjem a moji zaměstnanci také. Je pravda, že si také oni musí klást otázku, nenašli bychom lépe placenou práci? Jejich vlastní odpověď je , ano našli, ale to bychom museli dělat něco jiného, někde jinde a za jiných podmínek. Ale obecně paltí, že vysoké mzdy za práci jsou třeba ve zravotnictví, školství, v bankovním sektoru, různé právní služby a projektování a pod. Tomu ovšem musí také odpovídat nejen vzdělání, ale také fakt, jestli to i umíte. Nejlepší je být chytrý, být vzdělaný, být zdravý, být pohledný oženit se s dcerou milionáře a zdědit firmu. Pak to jde rychle. Jinak to musíte dělat jako většina - hledat a zkoušet a tak pořád dokola až do smrti. S pozdravem Laďa

coop*

Skvělá odpověď. K tomu není co dodat.

nadne
hodnocení

0x

Tak dle mého názoru odpověď zní "NE", pokud "dobře placenou prací" myslíte práci poctivou, klasickou. A to proto, protože je už veliký problém, najít vůbec nějakou placenou klasickou práci.

Pokud Vám jde pouze o peníze, tak možná něco nelegálního by někde bylo, ale normální "smrtelník" o tom neví, nebo se to nedoví. Jediné "dobře placené posty" jsou ve státní správě, ve vládě, ve vedení měst, obcí, škol a nemocnic; ale takové posty se předávají potichu bez vědomí veřejnosti z rodičů nebo z prarodičů na potomky a na vnuky.

coop*

Co myslíte pod pojmem "klasická" práce?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]