Nejste přihlášen/a.
Občas, většinou to bývá po probuzení, mi nějak divně šustí v levém uchu. Je to jako kdyby v rytmu tlukotu srdce, jako by se v tom uchu něco hýbalo. Trpím tím už několik let. Na jaře jsem s tím byla na ORL, ale řekli mi, že mám úzké zvukovody a že moje ucho proto nemá klasickou samočisticí schopnost, tak mi ucho propláchli. Asi měsíc to bylo v pořádku, ale pak se ty divné zvuky vrátily. A za tak krátkou dobu by se to přeci tak rychle nezaneslo ... Nevíte, co to je?
Zřejmě bude dobré ORL lékaře znovu navštívit. Pravděpodobně se jedná o Tinitus - ušní šelest. Trpím tím také již devátý rok. Pokuste se koupit v lékárně Gingobiobu - Jinan laločnatý a vitamín E. Uvidíte, zda se Vám uleví. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.