Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová kuchyň ještě nedodána, nyní na ní sleva

Od: zepe* odpovědí: 4 změna:

zdravím objednal jsem si před měsícem kuchyň poskládanou podle skříněk které nabízela firma za cenu X.

kuchyň jsem ještě nedostal a nyní jsou na tyto skříňky výrazné slevy.

Když to propočítám tak nyní bych měl tu kuchyň cc o 8 tisíc levnější.

Mouhu požadovat také slevu i když mám v objednávce ty vyšíí ceny?

díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Nevyplatí se v tomto případě objednávku ztornovat?Je to přece 8tisíc?Slevu asi těžko,ale dá se zeptat přímo jich?

hodnocení

0x

Záleží,co máte ve smlouvě/objednávce.Předpokládám,že její součástí je také dohodnutá cena,těžko můžete požadovat slevu.Stornovat objednávku sice můžete,ale většinou je to za nějaký poplatek.

xxx*

Pokud poplatek bude nižší jak 8000,- pak se to vyplatí. Otázka jak bude firma přistupovat k nové objednávce.

jacek*
hodnocení

0x

Slevu určitě požadovat můžete, v tom vám nikdo nemůže bránit. Důležité je, co máte sjednáno ve smlouvě nebo objednávce. Pokud tam máte uvedenu vyšší cenu, pak ta je pro vás závazná. Poskytnutí slevy je jen na dobrosrdečnosti dodavatele.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]