Nejste přihlášen/a.
zdědil jsem po rodičích rodinný dům, ale při prohlídce v KN (na internetu) jsem narazil na nesrovnalosti co se týče zástavby na pozemku.Pokud si pamatuji, tak rodiče toto odkoupily od svých rodičů již v tomto stavu věci.Jde o to jak postupovat aniž bych musel něco bourat nebo platil horentní pokuty.Chtěl bych nějakým způsobem veškeré nesrovnalosti dát do pořádku.Co mám k dispozici veškeré doklady o převodech,výměry zastavěné plochy souhlasí, ale plánky jsem od této nemovitosti žádné neviděl ani já ani otec.
Předem děkuji
Petr
V kupní nebo teda v dědické jsou rozepsaný zástavby (m2), ale na katastrálních mapách to tak není.A tak je to, co já pamatuju ,víc jak 40 let.
ono to v určitou dobu nebylo povinné a pochybuji, že to bude v současnosti pokutováno. Spíš bude paleta to zaměření a zakreslení.
Tak že,malér by to být neměl? Ale já teď chci zvětšovat a jde zrovna o část , která není nikde zakreslená. To teda musím nejdřív zlegalizovat to původní abych mohl přistavět? A nebudou problémy s úřadama? Případně jak z toho ven bez šrámů...
otázka pro úřady a ne do diskuse, bez znalosti místní situace, na stavebné odbor to sanmd nebudete mít tzak daleko, po telerfionu bych to neřešil, Vy víte vše a máte podklaldy a úředník je musí vidět a vědet o co got
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.