Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výuka jazyka po netu

Od: jiskra* odpovědí: 5 změna:

Ahoj nenašel by se někdo, kdo by rád vyučoval formou nějakých mailů po netu jazyk...chápu, že se takhle nenaučím perfektně, ale tak vše se počítá, viděla bych to na nějakou španělštinu, italštinu popřípadě němčinu, kterou jsem se pár let učila. Byla bych vděčná, každému, kdo by to myslel vážně ;)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

2x

Nabízejí se konverzační kurzy po skypu, zkuste dohledat na netu. Přes tyhle by se určitě dal sehnat i nějaký kurz korespondenční formou, ale taky se domnívám, že si můžete projíždět materiály na netu a učit se z nich. A já osobně ještě ke španělštině doporučuji klasiku - Španělština pro samouky. Neznám lepší učebnici, fakt že ne. Gramatika je vysvětlená dobře, přehledně, tématicky je to taky slušně dělané.. a čtete z papíru a ne z monitoru. Pořídila bych si tohle a kdyžtak později našla lektora na konverzaci. Přes ty mejly apod. to fakt není ono. Nebo mě teď ještě napadá - zkuste najít penfrienda, to by mohlo zafungovat ;)

aaaaaaaaaaaaaaaaa
hodnocení

0x

buss
hodnocení

0x

Projeď si řádně int, je tam toho na výuku, vysvětlení, příklady, "mluvící " slovník ..., jenže kontakt s mluvící osobou to nenahradí. Pak poslouchat TV, radio, jsou kurzy na CD.

lfinch1
hodnocení

0x

Ahoj, sice preferuješ jiné jazyky, ale kdybys měla zájem o výuku angličtiny touto metodou, tak napiš na L.Finch@seznam.cz, ozvu se.

xxx*
hodnocení

0x

Nějaké základy můžeš zkusit i pomocí programu Domácí Učitel Angličtiny (jsou i další jazykové verze)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]