Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak správně navléct pásek?

Od: itonda® odpovědí: 5 změna:

Jak se správně nosí pásek v gatích ve společnosti? Konec zastrčený vpravo nebo vlevo?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Před zapnutím máš ten dírkovaný konec v pravé ruce, takže po prostrčení přeskou kouká vlevo. Snad jsem to řekl správně. Mám doma jeden pásek s nápisem, který se nedá dát obráceně, tak ho můžu používat jako etalon :)

Přesně.Přezka je vlevo a volný konec s dírkami v pravo!Myslím ale že pro ženy je to opačně nebo se pletu?

Jinak ti z nás co byli na vojně by si to mohli pamatovat z vojensých opasků ("základácký s přezkou a hvězdou nešel dát jinak a totéž třeba "dohoda"ať již bílá v regulovčické spr nebo jak to měli VZPs hnědou).

dzordz*

Ano, protože mají opačně i kalhoty. Před zapnutím je přezka tam, co dírka, a konec tam, co knoflík. Pak se obojí zašoupne stejným směrem :D

luke237
Myslim, ze to mas spravne. Nemaji to zeny opacne?

hodnocení

0x

Sem pravák přesto si dávám (víc mi to vyhovuje) opasek obráceně.*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]