Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyplnění přihlášky

Od: terezavodna odpovědí: 6 změna:

ahoj,potřebovala bych poradit. letos dělám závěrečné zkoušky na učnáku,a chtěla bych na další školu na další obor. jenom nevím, jak vyplnit tu zadní stranu kam se píšou známky. Mám tam napsat prospěch ze základní školy nebo u učňáku? moc děkuju jestli nekdo odpovite ;)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

3x

Pokud jste se rozhodla pro nástavbové studium, tak z učiliště, pokud pro další obor na střední škole, tak ze ZŠ. Ve středu jsem to zrovna vyplnoval :)

doplněno 15.03.14 22:35:

Pro nástavbové studium máte termín do 20.3.2014

doplněno 16.03.14 23:51:

Jen pro doplnění. Dálková forma nástavbového studa je 3 roky.

hodnocení

1x

nejkratší způsob pro získání maturity je 2-letá nástavba podnikání ;) (denní nebo dálkovou formou)

studium sš je na 4 roky

doplněno 16.03.14 08:27:

termín přihlášek na klasické sš studium byl do 15.3.2014, do nástavby 20.3. jak píše @jm

doplněno 16.03.14 09:31:

seznam škol s nástavbami najdete infoabsolvent.cz/... stačí si vybrat formu studia (denní...) a typ školy (státní, veřejná...) Nástavba musí navazovat na váš obor vyučení. Výjimku tvoří pouze obory, které nejsou vázány s žádným oborem s vyučením. Do nich se může přihlásit každý zájemce s výučním listem. Jsou to:obor Podnikání a obor Bezpečnostní služby

doplněno 16.03.14 17:37:

pro pořádek ---- na nástavbu vyplňujete známky z učebního oboru; na 4-5 leté studium sš vyplňujete známky ze zš

zvidavajanca*

Jen upozornění: Přečti si ještě jednou otázku a pak svoji odpověď a potom si polož otázku: Odpověděla jsem na položený dotaz?

(správná odpověď: NE)

x®
hodnocení

0x

Zdali míníte začít studovat střední školu od prvého ročníku, tak se uvádějí známky z 8. a 9. ročníku základní školy. Termín pro odevzdání přihlášky je 15. 3. 2014, tj. dnes.

luke237
hodnocení

0x
Na jine, ale souvisejici tema: zkousel jsem dohledat vzor prihlasek na stredni skoly. Myslel jsem, ze to bude dane zakonem jako treba zapisovy listek, ale nejak to nemuzu najit :( Kde se to ukryva?
jancak

Našla jsem msmt.cz/... od roku 2011/12...pokud se nějak změnily, tak aktuální přihlášky bývají ke stáhnutí na webovkách středních škol

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]