Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde vytvořit testy?

Od: kahsa* odpovědí: 1 změna:

Zdravím žena se chystá na výsokou školu (biologie či co ) rád bych jí stím pomohl, tak jí chci "vyrábět"testy, párkrát jsem je udělal tady... survio.com/... ale je problém že nejde zadat správné odpovědi... a já po vyplnění musím otázku po otázce kontrolovat. není nějaký program kde mohu sestavit své otázky, zároveň správnou odpověď a po jejím vyplnění to jen jednoduše překontrolovat v administraci.. doufám že jsem to napsal srozumitelně:)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

mrkněte se na webové stránky vš na konkrétní fakultu, kam chce manželka jít studovat. Mívají tam ostré nebo cvičné testy z minulých let a přesně napsaná přijímací kritéria, z čeho se přijímačky skládají...mohlo by pomoct

doplněno 14.03.14 11:01:

kampomaturite.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]