Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký seminář zvolit?

Od: nuget* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, chtěl bych jít studovat Mezinárodní vztahy na UK, ale nenašel jsem žádné podmínky pro přijetí dokonce ani na oficiálních stránkách proto teď nevím jaké předměty zvolit do seminářů ve třeťáku. Byl by někdo ochotný mi poradit prosím? Spěchá do konce pondělí musím odezvdat své rozhodnutí. Děkuji předem za odpověď!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Opomněl jste uvést, jaké semináře Vaše škola nabízí. Určitě neuděláte chybu volbou (dalšího) cizího jazyka.

doplněno 13.03.14 01:50:

Z této nabídky bych vybrala angličtinu a francouzštinu. Kolik seminářů máte zvolit?

nuget*
hodnocení

ZSV , Zeměpis, angličtinu už mám vybranou, dějepis, vv, matematika,chemie, projektové řízení, deskriptivní geometrie, informační technologie, latinský jazyk, francouzksý jazyk, čeština. v podstatě na všechny předměty které jsou ve 2 ročníku vyššího gymnázia. Děkuji za další odpověď

nuget*
hodnocení

Musíme si zvolit 2. A francoužština bohužel není moje silná stránka... a seminář z angličtiny se nejspíš neotevře předem děkuji za odpověď speěchá děkuji,

hodnocení

1x

mezinárodní vztahy na fakultě sociálních věd - rozpis přijímacích kritérii is.cuni.cz/... každý rok se přijímačky můžou měnit

zvidavajanca*
hodnocení

1x

Mám trošku obavu, že vlastně ani nevíš, co to ty mezinárodní vztahy jsou.

Dále, že si nejsi schopný najít z čeho se píší přijímačky - OSP nebo i ZSV? Scio nebo má škola vlastní? Hledat to nebudu, už tu nějaký odkaz byl a pokud si to nedokážeš najít, tak ani moc nemá stududovat (a to jakoukoůiv VŠ).

Pokud máš ve výběru ZSV, zeměpis, případně jazyky, tak že váháš. U ZSV bych se ještě podívala čím konkrétně se zabývá, tedy hledala nějakou osnovu předmětu. Filozofie to bude k ničemu.

Taky si ujasni s čeho chceš maturovat (aktuálně 4 předměty, může být v budoucnu i více)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]