Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je lepší diktafon než mobil?

Od: lyzar* odpovědí: 5 změna:

Mám v úmyslu zakoupit diktafon za 1000 Kč. Rád bych měl jistotu, že bude citlivější a srozumitelnější než funkce diktafon v mobilu za 3000 Kč. Normálně bych to neřešil,ale když mne vyhodí ze školy, k čemu mi pak bude? Tak se radši ptám, třeba mi to naopak pomůže k nevyhození. (na přednášky)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

naufrago*
hodnocení

0x

Omlouvám se, že neporadím - mohu pouze hádat, nikdy jsem diktafon nepoužívala. Spíš by mne zajímalo, kde nahrávání přednášek povolují, jestli mi můžete prozradit? Ne že by u nás (TUL) platil plošný zákaz, ale cca 95% vyučujících nahrávání odmítlo. Kamarádka s tím chodila za vyučujícími docela pravidelně a málokdy pochodila.

meda45*

Docela by mě zajímalo, jak přednášející zjistí jestli nahrávám nebo ne, nějak si to nedovedu představit. Chápu, že to nejde třeba na konzultaci ale na přednášce?

luke237
hodnocení

0x
Myslim, ze k zaznamu prednasek by jsi stejne musel mit mikrofon (mozna dokonce smerovy), aby jsi neco zaznamenal v takove kvalite, aby se to pak dalo poslouchat a rozumel jsi vsemu.

hodnocení

0x

no, jestli ti "diktafon" v mobilu nahrává do AMR o kvalitě "telefonního hovoru", tak to je opravdu děs

Stáhni si aplikaci co umí záznam do MP3 (já používám All that recorder, ale free verze umí neomezenou dobu jen do WAV) a kvalita nahrávky z mobilu je velmi solidní, prakticky co jsem slyšel srozumitelně já, zaznamenal i mobil.

daniell*
hodnocení

0x

většiná dnešních chytrých telefonu (těch lepších) má již nahrávání na stejné i lepší úrovní než normální diktafon ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]