Nejste přihlášen/a.
Mám v úmyslu zakoupit diktafon za 1000 Kč. Rád bych měl jistotu, že bude citlivější a srozumitelnější než funkce diktafon v mobilu za 3000 Kč. Normálně bych to neřešil,ale když mne vyhodí ze školy, k čemu mi pak bude? Tak se radši ptám, třeba mi to naopak pomůže k nevyhození. (na přednášky)
Omlouvám se, že neporadím - mohu pouze hádat, nikdy jsem diktafon nepoužívala. Spíš by mne zajímalo, kde nahrávání přednášek povolují, jestli mi můžete prozradit? Ne že by u nás (TUL) platil plošný zákaz, ale cca 95% vyučujících nahrávání odmítlo. Kamarádka s tím chodila za vyučujícími docela pravidelně a málokdy pochodila.
no, jestli ti "diktafon" v mobilu nahrává do AMR o kvalitě "telefonního hovoru", tak to je opravdu děs
Stáhni si aplikaci co umí záznam do MP3 (já používám All that recorder, ale free verze umí neomezenou dobu jen do WAV) a kvalita nahrávky z mobilu je velmi solidní, prakticky co jsem slyšel srozumitelně já, zaznamenal i mobil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.