Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Intr jak to tam bude vypadat

Od: intr odpovědí: 7 změna:

já pudu v září na intr do strakonic a jelikož je to můj první intr a poprvé od domova tak mám trochu strach ale brácha mě totálně štve nemůžu se soustředit kvůli němu abych ho vodila do školy protože pořád zůstaval doma když se zrovna naši rozváděli tak jsem musela ukončit školu a tet se vrací a chtěla sem od něj aspon na chvíli pryč tak jsem se rozhodla na intr neni divný že je mi 17 a teprv jdu do prváku a chtěla jsem se zeptat jak to tam bude vypadat jestli budu moc chodit ven a hlavně jestli tam budu mít soukromí abych se mohla vysprchovat a nejvíc mám strach abych si našla nějaký přátelé do tet jich mám strašně málo jsem taková tichá samotářka a nikdo se semnou nechce bavit a připojim se na wifi to je asi všechno děkuji vám fakt mám stoho docela strach a ještě jestli se tam chodim v neděli nebo až na první školní den

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

1x
Jestli mas takovou cestinu, jak se tu prezentujes, tak se neboj. Na intru se nebudes stresovat dlouho, pokud se tedy na skolu dostanes.

neo4440
hodnocení

0x

Tipuju to na tenhle *smich* sps-sosstrakonice.cz/...

No jinak nejlepší je se zeptat vedoucí ,aby tě například provedla po intru.Já budu na intru 2 rokem a jsem tam spokojenej. *palec*

honzaa*
hodnocení

0x

Tak to bude nejlepší najít si někoho, kdo už tam je, protože všude je to jiný. Já měl štěstí, na intru jsem byl 4 roky, soukromí bylo dost, přátel taky, žádná buzerace, ven jsme mohli chodit každý den do 20.30, když bylo kino nebo tak něco, bylo možný domluvit si i na později, wifi byla, a mohlo se tam dojet v neděli, v pondělí...no prostě jak chceš, kamarád byl na jiným intru a prý katastrofa, po 21 hod, vypnout světla a spat, běda jestli ne, že se potřebuješ učit nikoho nezajímalo, každý den uklízení a všude kamery. Každý intr bude jiný. A že jdeš v 17 teprv do prváku bych bral jako výhodu, za rok si můžeš udělat papíry na auto a to ve druháku každy nemá, to samo po tobě budou chtít spolubydlící at jim koupiš chlast...o to víc budeš mít kamarádů :D

jancak
hodnocení

0x

jestli máš z dřívějšího studia hotový 1 až 2 roky studia, toto předchozí studium lze uznat do 10 let od jeho ukončení. Zažádej si na ředitelství o uznání předchozího studia a můžeš nastoupit do vyššího ročníku, nejspíš do druháku? rozhoduje ředitel. Ještě se dělají rozdílové zkoušky z předmětů které jsi v předchozím studiu neměla - nic těžkého

myse*
hodnocení

0x

Divný že je ti 17 to nebude, nikdo to moc neřeší... neboj

Intr - není problém, podívej se na stránky školy a tam si najdi Internátní řád - tam se dočteš o vycházkách jak budte mít. U syna byly denně v 1. do 19h ve 2. do 20h, 3. do 21 a 4. do 22h -- jen se museli nahlásit, že odcházejí a že jsou zpět.

Na intr se vracel někdo v neděli večer (synovi se nechtělo v pondělí brzo vstávat) nebo až v pondělí po škole, záleží na tobě, jak to máš daleko a jak ti jede autobus...

Nevím na jakou školu jdeš a jak to tam vypadá--- najdi si to fakt na těch stránkách a uvidíš jaké jsou pokoje (po kolika lidech) jestli jsou se sociálkou nebo jsou sprchy společné... a od toho se to odvíjí... Hned budeš vědět...

Kamarády si najdeš, neboj.

lidus*
hodnocení

0x

Byla jsem na internátě kdysi dávno, abych stihla ráno výuku a nemusela vstávat v 6h. jezdila jsem z domu v neděli večer. Jakýsi režim byl ale záleželo kdo byl ve vrátnici a který vychovatel měl zrovna službu, za tvrdé sparty se dalo domluvit kde co. Na pokoji jsme byly 4 holky, wc + koupelna a malá kuchyňka pro 6 pokojů společná, o počítačích se nám tehdy jen zdálo, půl křídla intru byly holky a druhá půlka kluci (dělící dveře uzamčené, kdo chtěl ten si cestu našel) na život na intru vzpomínám velmi ráda, hospoda byla poblíž a o zábavu nouze nebyla. Škola byla přímo v areálu. Nučila jsem se spoustu "užitečných" věcí, kouřit a šlukovat, pít pivo, jezdit stopem no a pak pár těch "neužitečných" přišít si knoflík, uvařit si jednoduché jídlo, přeprat si triko. Manžel ten vzpomíná na intr asi tak jako na vojnu-buzerace od rána do večera, šikana jen kvetla, velmi špatná strava, teplé vody málo a do školy hodinu cesty busem.

zvidavajanca*
hodnocení

0x

A další možnost, kde zjistit informace je Facebook. Docela bych věřila, že existuje skupina na Facebooku z daného infru a přidat se tam a zeptat se nebo oslovit konkrétní lidi ze skupiny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma intr

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]