Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přijímací zkoušky jsou za dveřmi. A já se hlásím z 9. ročníku na gymnázium, kde mají být SCIO testy, velmi se jich bojím, na internetu nějakou zkoušky jsou, ale zdají se mi těžké a přitom na vysvědčení mám samé jedničky..poradíte mi někdo jak se na tyto testy nejlépe připravit? Děkuji předem za každou odpověď
SCIO testy, aspoň testy studijních předpokladů se naučit nedají. Jen se můžeš připravit, jak efektivně řešit jednotlivé typy úloh (úlohy se typově opakují).
Cílem testu také není to mít vše a mít plný počet bodů. Test je vystavěn právě tak, aby plného počtu bodů skoro nešlo dosáhnout a aby žáci byli pokud možno rozprostřeni po celé bodové stupnici.
Na www.scio.cz máš v eshopu testy, případně se dělají i publikace, ale nejsem si jistá, zda jsou oficiální či nikoliv. Přímo od SCIA jsou oficiální a opravdu typově shodné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.