Nejste přihlášen/a.
ahoj,
čeká mě zanedlouho předávání maturitních vysvědčení ve škole, a proto se chci zeptat, jak to vlastně probíhá, respektive koho si mám na předávání pozvat? Jak jste to měli vy? Plánuju pozvat rodiče, možná někoho dalšího...děkuju za reakce
Podle toho, kolik je míst v sále, kde se to bude předávat. My si směli pozvat dva lidi, takže mámu a tátu. Obvykle se zvou rodiče, případně prarodiče, sourozenci nebo někdo jiný, pokud Vás třeba hodně podporoval a povzbuzoval během studia
některá škola to má velmi slavnostní v nějakém sále, s hudbou, proslovy a podobně... jiná jen v tělocvičně předá ředitel a šmytec... záleží na vás, koho tam chcete mít...
můj syn prohlásil, že je to pouhá formalita achodit nemáme... (jedině kdybychom strašně moc chtěli...) takže jde sám... a pak to jdou oslavit společně se třídou
My měli předání v poměrně velkém sále, ale nikdo nezval nikoho. Zeptej se na vedení školy (zástupce, třídní učitel) zda je možné někoho pozvat (pokud tedy chceš) a potom se domluv se spolužáky (ať nejsi jediný, kdo tam má rodiče). Vím, že třeba od nás byli spolužáci, co chtěli rodiče pozvat, ale škola se k tomu nijak nestavěla - nepovolila ani nezamítla a vzhledem k tomu, že to bylo mimo školu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.